2777
2789
عنوان

نه آب داریم نه برق

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 57 پست
به خدا مال ما هم همینه ،،تا۴۰ درجه میرسه

من همیشه میگم خدا رحمتت کنه مرد ، خدا بیامرزدت که واقعا دلسوخته درد مردم بودی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوساعت اونم زمانش معلوم هست مثلا ما میدونیم کی برق نیست

اینجا مثلاً قراره فقط۲ ساعت برق بره ولی الان ۷ ساعتها برق نداریم 

🤩🤩🤩🤩وایی چشمم روشن الان برق اومد

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

ما یکی از شهرهای شمالی هستیم روزی ۲ ساعت صبح ۲ ساعت بعداز‌ ظهر برق میره وقتی برق میاد آب فشارش کم می ...

اینجاهم اکثرا همینه 

توی کل این سالها هروقت برق میره، ابمون هم قطع میشه چون فقط با پمپ میاد بالا، حتی طبقه ۲ هم ابش قطع م ...

خونه ماهم سه طبقه اس ،،حتی بعضی وقتها که آب داریم فشارش آنقدر کمه که نمیشه رفت حموم

اینجا کوهپایه ایه،،یه عالمه چشمه و رودخونه وکو ه های پربرف واقعا خجالت آوره که بااین همه منابع منبع ...

ربطی به منابع نداره فشار اب کم میکنن الان چون اکثرا پمپ دارن باعث میشه اب برای یه سریا قطع بشه

تهرانم

ربطی به منابع نداره فشار اب کم میکنن الان چون اکثرا پمپ دارن باعث میشه اب برای یه سریا قطع بشهتهرانم

اینجا کسی منبع آب نداره،،ولی بااین اوضاع کم کم اینجا هم همه منبع آب بگیرن

مجبوریم تحمل کنیم،،خب ماهم خدایی داریم بالاخره

البته چاره ای هم نیست تلوزیون داشت صحبت میکرد میگفت مجبوریم آب رو قطع کنیم مصرف کم بشه چون اینجوری تا چند سال دیگه منابع آبمون کامل تموم میشه😞

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

البته چاره ای هم نیست تلوزیون داشت صحبت میکرد میگفت مجبوریم آب رو قطع کنیم مصرف کم بشه چون اینجوری ت ...

متاسفانه همینطوره