2777
2789
عنوان

شوهرم همش غذای بچه ام را میخوره

1196 بازدید | 63 پست

از وقتی دخترم دو ساله بود تا الان که یازده ساله شده شوهرم همش به غذای دخترم ناخنک میزنه و دقیقا هرچیزی که دخترم دوست داره میخوره و دخترم زجر میکشه.  امشب سر یک ته دیگ سیب زمینی کلی دخترم خودشو زد.  منم با شوهرم بحثم شد گفتم پسرمون دوست داره باهات تو غذا شریک شه ولی دخترمون از این کار بیزاره. این اخلاقتو تموم کن چرا باید بچه رو به جایی برسونی خودشو بزنه. آخرش گفت یه ته دیگ انقدر ارزش نداره فردا واسش درست میکنم. اصلا متوجه رفتارش نمیشه خونه مادرم هم عین قحطی زده ها دائم سر یخچاله و مادرم مجبوره بعضی چیزا رو که واسه مهمون کنارگذاشته از دست شوهرم قایم کنه. جا من بودین چکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبرو شوهرت رو نبرکار مادرت زشته

کار مادرش زشته؟ کار شوهره زشته اینا چیزاییه که آدم تو بچگی یاد میگیره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من از ۶ ماهگی بچه ها سهم شوهرمو میزاشتم کنارشما هم بیشتربپز

امشب دخترم رفته بود خونه دوستش به اندازه بچم غذا براش داده بودن اینم گذاشت رو میز رفت لباساشو عوض کنه که شوهرم این داستان رو درست کرد

سلام غدای دخترتون رابیشتر درست کنید.و توی دوتا جای حدا برای دونفر بکشید.

قبل از رفتن به خونه مادرتون هم اطلاع بدید بهشون.چیزایی کع نمیخوان شوهرتون بخوره بردارن از یخچال