2777
2789
عنوان

چاقی

166 بازدید | 22 پست

من ۳۰ کیلو اضافه وزن   دارم اراده ندارم لاغر کنم شرایط باشگاه رفتنم ندارم فعلا 😞😞😞چند روز پیش  بیرون بودیم شوهر عمم مسخرم کرد گفت شبیع بشکه شدی  خیلی دلم شکست🥲🥲 امشبم مامانم گفت شوهرت ازت قشنگ تره  .دلم گرفت🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ۴۰ کیلو اضافه دارم.

میخوام از فردا شروع کنم.

اراده هم دارم.

بیا لاغر شیم🥲

بخدا میتونیم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم ولی اصن اراده ندارم

عاشق غذا خوردنم 

باشگاهم میرم ولی رژیم هیچی به هیچی امروزم باقلوا خوردم 

میای با هم بگیریم؟! 

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

چجثری اخه😭😭

با نخوردن

با اراده داشتن 

باخسته شدن از چاقی 

با رژیم آب و عسل و نمک و دانه چیا

فقط همینا

ورزشم اگه بتونی فقط راه بری خوبه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم

توی ۴ ماه و خورده ای کم کردم 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

همین بی ادبی شوهر عمت باید برات انگیزه بشه که لاغر کنی 

احتمال اینو بده که هرکسی به خودش اجازه ی این بی ادبی رو چه با شوخی و چه جدی بهت بگه 

کم کم دیگه اعتماد بنفس برات باقی نمیمونه سعی کن زودتر تصمیم بگیری اگر واقعا میخوای لاغر کنی و انجام میدی درخواست بده من کمکت میکنم 

خب من ۴۰ کیلو اضافه دارم.میخوام از فردا شروع کنم.اراده هم دارم.بیا لاغر شیم🥲بخدا میتونیم

منم راه میدی؟

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

من ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتمتوی ۴ ماه و خورده ای کم کردم

ایول دختر 

اره چرا ندم بیا بریم.تاپیک جدید بزن بیام

ای وای ببخشید دیر دیدم 

الان میزنم