2777
2789

تا هفت سال پیش مادر 

بعدش پیش پدر تا پانزده سال 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هفت سال دست مادر ..باز بعدشم از سن بلوغ میتونه خود بچه تصمیم بگیره پیش کی باشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

تا هفت سالگی پیش مادره. وقتی هم بزرگتر شد، خودش میتونه تصمیم بگیره با کی باشه.

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

باباش گفته نمیدم

دست ایشون نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
باباش گفته نمیدم

مادره میتونه شکایت کنه.

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

بچه که بزرگتر بشه، اصلش ۱۵ ساله. ولی بعضی جاها کمتر هم قبول میکنن. خودش میتونه انتخاب کنه با کی باشه. مثلا اگه پیش پدر باشه یا خود بچه میتونه درخواست بده که با کی باشه. یا مادر بره دادگاه و درخواست حضانت کنه. اون موقع اون بچه اگه بخواد که میره با مادر ، اگر هم نخواد توی همون جلسه دادگاه میگه، نمیخوام با مادرم باشم. و بالعکس.

۴سالشع

تا هفت سالگی حضانتش با مادره. بعدش حضانت با پدره، تا موقعی که به سن عقلی برسه و خودش بتونه تصمیم بگیره.