دو سه ماهی میشه کات کردیم من خیلی تو این دو سه ماه اذیت شدم خیلی بهش زنگ زدم جواب نمیداد یا هر سه بار زنگ زدن ی بار جواب میداد اونم به زور .پیام عاشقانه براش مینوشتم حتی آخرین بار دو هفته پیش براش نوشتم ؛من ی پیام کوچولو هستم از گوشی صاحبم فرار کردم بیام بهت بگم خیلی دوستت دارم اللن تو چ جوابی داری برم بهش بدم هیچی نگفت فقط سین کرد...خیلی داغون شدم ناراحت شدم از اینکه انقد بی احساس .منم زندگی مو پاش ریخته بودم اومدم زیارت عاشورا خوندم و دیگه پیگیرش نشدم تا اینک امشب عصر دیدم نوشته عشقم ؟
بعدش ابن پیام رو فرستاده :
میدونستی وقتایی که یهویی دلم برات تنگ میشه و بهت خیلی فک میکنم ، اون لحظه انگار تموم دنیا متوقف شده ، همه هرجایی که هستن همونجا توقف میکنن ، فقط من و تو میمونیم و عشقی که هیچوقت و هیچ جوره از بین نمیره ...
به قشنگی همون لحظه میخوام الان ع ته دل بهت بگم ، تو بهترین و قشنگترین عشق دنیایی ..
انقد دوستت دارم که لابلای تموم این آدما ، فقط با بوی تنت ، با همون عطر خاص بدنت که همیشه تو بغلم حسش میکردم ، پیدات میکنم و همونجا داد میزنم که از ته دل عاشقتم. چه باشی و بمونی باهام ، چه نباشی و بری سراغ زندگیت ....💙
الان من چجوابی بهش بدم ؟؟؟اینم بگم دوستش دارم ولی مث قبلا نه .چون خیلی بی محلی کرده بهم و الان تو مرحله های آخر پاک کردنش بودم