2777
2789
عنوان

وقتی برگشت ک منتظرش نبودم

92 بازدید | 4 پست

دو سه ماهی میشه کات کردیم من خیلی تو این دو سه ماه اذیت شدم خیلی بهش زنگ زدم جواب نمی‌داد یا هر سه بار زنگ زدن ی بار جواب میداد اونم به زور .پیام عاشقانه براش مینوشتم حتی آخرین بار دو هفته پیش براش نوشتم ؛من ی پیام کوچولو هستم از گوشی صاحبم فرار کردم بیام بهت بگم خیلی دوستت دارم اللن تو چ جوابی داری برم بهش بدم هیچی نگفت فقط سین کرد...خیلی داغون شدم ناراحت شدم از اینکه انقد بی احساس .منم زندگی مو پاش ریخته بودم اومدم زیارت عاشورا خوندم و دیگه پیگیرش نشدم تا اینک امشب عصر دیدم نوشته عشقم ؟

بعدش ابن پیام رو فرستاده :

می‌دونستی وقتایی که یهویی دلم برات تنگ میشه و بهت خیلی فک میکنم ، اون لحظه انگار تموم دنیا متوقف شده ، همه هرجایی که هستن همونجا توقف می‌کنن ، فقط من و تو میمونیم و عشقی که هیچوقت و هیچ جوره از بین نمیره ...

به قشنگی همون لحظه می‌خوام الان ع ته دل بهت بگم ، تو بهترین و قشنگترین عشق دنیایی .. 

انقد دوستت دارم که لابلای تموم این آدما ، فقط با بوی تنت ، با همون عطر خاص بدنت که همیشه تو بغلم حسش میکردم ، پیدات میکنم و همونجا داد میزنم که از ته دل عاشقتم. چه باشی و بمونی باهام ، چه نباشی و بری سراغ زندگیت ‌....💙

الان من چ‌جوابی بهش بدم ؟؟؟اینم بگم دوستش دارم ولی مث قبلا نه .چون خیلی بی محلی کرده بهم و الان تو مرحله های آخر پاک کردنش بودم 

دوقطبی میزنه

اگه این پیامو داده که خیلی پیام عاشقانه ایه از طرف ی پسر

دوهفته هم زمان زیادی نیست شاید لازم بوده دور بمونه ببینه حس واقعیش چیه سه ماهم زمان زیادی نیست من سالهاست نتونستم یکیو فراموش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.