2777
2789
عنوان

کسی ocd(وسواس) داشته و خوب شده

74 بازدید | 14 پست

با چه دارویی؟ ۷ ماهه فلوکستین ۴۰ میخورم ولی هیچ فایده ای نداشت. شما با چه دارویی خوب شدید؟ عوارضش دیگه برام مهم نیست حقیقتا دارم دیوانه میشم. 

دیدم فایده نداره یه هفته هست فلوکستین رو گذاشتم کنار 

بعضی وقت فکر میکنم وسواس درست بشو نیس میره تو مغزت خودشو یجا دفن میکنه

بعد هین روبرو شدن با چیزی میاد بیرون و باز هم اخالالش مثل روز اول میشه

فقط میشه کنترل کرد انگار

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقت فکر میکنم وسواس درست بشو نیس میره تو مغزت خودشو یجا دفن میکنهبعد هین روبرو شدن با چیزی میاد ...

من اینقدر اذیت شدم که حاضرم هر دارویی بخورم فقط خوب بشم. این فلوکستین هم دیدم اثری نداره دیگه کلا ولش کردم میخواستم ببینم داروهای قویتر جواب میده یا نه؟

من اینقدر اذیت شدم که حاضرم هر دارویی بخورم فقط خوب بشم. این فلوکستین هم دیدم اثری نداره دیگه کلا ول ...

نمیدونم منم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من دارو جواب نداد فقط عملی ینی مقاومت ب پاسخ باعث شد هی بهتر شم

جالبه. من آخه وسواسم شمارشه ذهنم هی میشمره هی میشمره هی با خودش حرف میزنه هیچ جوره نمیتونم جلوشو بگیرم

ببینم سرخود خوردی!؟فلوکستین مال افسردگیه اصلا چ ربطی ب وسواس داره

روانپزشک تجویز کرد فلوکستین و ریسپریدون.

افسردگی و وسواس منشا شون یکیه هردو سروتونین مغز کمه. من البته قبلا یه دوره افسردگی وحشتناکی داشتم که فقط باید بگم براتون که زنده بیرون اومدم ازش،سالم بیرون نیومدم. وقتی فهمیدم دلیل اون افسردگی هم وسواس بوده افتادم دنبال درمانش. مسئله اینجاست که فکر میکنم دارم دوباره افسرده میشم. 

جالبه. من آخه وسواسم شمارشه ذهنم هی میشمره هی میشمره هی با خودش حرف میزنه هیچ جوره نمیتونم جلوشو بگی ...

تنهایی فک نکنم بتونی تحت نظر روانشناس باش

خب آره اولش اوضاع خیلی خیطه میای چیزای کوچیکو کنترل میکنی کم کم ب حدف تمام عادت های وسواسیت میرسی هر چقدم میری جلوتر کنترلت رو خودت بیشتر میشه 

فقط یچیزو بگم باید بتونی اون اضطراب مقاومت و تحمل کنی علاعم اضطرابتم ب مرور کم کمتر میشه دیگ کلا رفع میشه من اولش وقتی مقاومت میکردم میلرزیدم سردرد وحشتناک میگرفتم دندونام بهم میخورد تب سرد میکردم!فک کن تا چ حد! ولی بعدا کلا محو شد