2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دوره میخوردم خوب بود

من واژنم مثل اگزما شده پوستم حساس سوزش بشدت دارم عفونتم دارم اونوقت دکتر برام دوتا پماد برای استعمال خارجی یه پماد برای استعمال داخلی  قارچی نوشت با این کپسول .بعد که وارد نت شدم نوشته بود برای بیماران مبتلا به ایدز ورمانتیسم  یه سری بیماری ها نوشته میشه خیلی ترسیدم 

به نام خدا...نورلین هستم
من واژنم مثل اگزما شده پوستم حساس سوزش بشدت دارم عفونتم دارم اونوقت دکتر برام دوتا پماد برای استعمال ...

نه برای عفونت هم استفاده میشه .خدایی نکرده زگیل تناسلی نداشته باشی اخه گفتی مثل اگزما ولی اگه دکتر برات فقط گماد و قرص داده فقط عفونته .یه پمادی بود یه بار دکتر بهم داد اسمشو نمیدونم فقط یادمه گیاهی بود بوی سیر میداد خیلی ولی معجزه کرد برای من

منتظر اتفاق خوبم ........
نه برای عفونت هم استفاده میشه .خدایی نکرده زگیل تناسلی نداشته باشی اخه گفتی مثل اگزما ولی اگه دکتر ب ...

عزیزپ دکتر گفت اگزماس اتفاقا ازش پرسیدم  بهش گفتم زگیل تناسلی نیست گفتش ن.حابالا من دارم از درد گریه میکنم ن میتونم از سوزش راه برم ن میتونم معذرت میخوام برم دشویی .میترسم بیماری خطرناک باشه.دوهفته دیگه هم عمل بینی وارم موندم کنسلش کنم یا ن؟

به نام خدا...نورلین هستم
عزیزپ دکتر گفت اگزماس اتفاقا ازش پرسیدم  بهش گفتم زگیل تناسلی نیست گفتش ن.حابالا من دارم از درد ...

نه بابا ایشالا خوب میشی .اب زیاد بخور حتی یه نصفه هندوانه بخور خیلی تاثیر داره چرا عملتو کنسل کنی

نه بابا ایشالا خوب میشی .اب زیاد بخور حتی یه نصفه هندوانه بخور خیلی تاثیر داره چرا عملتو کنسل کنی

بخدا حتی میترسم برم ازمایش وسنو بدم ...یهویی واژنم تامعقدم اینطور شد  افتضاح  همش گریه مثل  بچه ها .فقط برام دعا کن استرس دارم

به نام خدا...نورلین هستم
بخدا حتی میترسم برم ازمایش وسنو بدم ...یهویی واژنم تامعقدم اینطور شد  افتضاح  همش گریه مثل ...

نه ایشالا چیزی نیست اما اگه بهتر نشدی حختما پیش یه دکتر دیگه هم برو