2777
2789
عنوان

ای کاش اینقدر پول داشتم که

87 بازدید | 11 پست

ای کاش اینقدر پول داشتم که دغدغه آشپزی نداشتم و با خیال راحت نهار و شام خانواده رو از بیرون سفارش میدادم.

ای کاش اینقدر پول داشتم که ......

شما بقیه اش رو پر کنید. 

میتونستم خونه بخرم و نگران پول خونه نبودم

و ای کاش نگران پول درمان خانواده ام نبود

ای کاش میتونستم سالی یه بار برم مسافرت

...

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماشین خوب برای خانوادم می خریدم و خوشحالشون می کردم ،واینکه اون قدری پول داشتم که دیگه هیچ وقت ضررهای بورسم برای مهم نبود وجلوی چشمم رژه نمی رفت تا اعصابم و خرد کنه

«اللهم عجل لولیک الفرج»

تایپک آخرم میای استارتر

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

میخری چرخش برات بچرخه

انشالله ،تواین شبای عزیز خیلی برام دعا کنید تا اوضاع بورس بهتر بشه و تمام ضررهام جبران بشه به خدا دیگه کلافه شدم ،ارز دیجیتال با وجود اینکه شوخی بیش نبود کلی سود کرد اون وقت این بورس لعنتی که کلی حتم و حشم داره به این فلاکت افتاده،ای خدا این به خاطر کدوم گناهمون بود

«اللهم عجل لولیک الفرج»

ای کاش اونقدر پول داشتم که برم سفر سه ساله جایی نرفتیم.

ای کاش پول داشتم برم خرید وبچه هام هرچی دوست دارن براشون تهیه کنم

ای کاش پول داشتم برای دخترم موتور شارژی بگیرم که جز ارزوهاش شده

ای کاش پول داشتم ماشینمون عوض کنیم

ای کاش پول داشتم خونهتومنطقه خوب بگیریم وجابجا بشم

دعا کنید برام برسم به خواسته هام فکر اینکه لذتی نبردم واسترس وخونهنشینی افسرده ام کرده🥲🥲

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه