2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید

301 بازدید | 30 پست

تواینستا یه کلیپی دیدم خب خیلی متاثر شدم ...

طرف یه خانوم معلم بود که یه اسنپ گرفته بود بره مدرسه بعد ماشینه میاد وصندلی عقب میشینه بین راه راننده آینه ماشین رو تنظیم میکنه رو صورت زنه وزوم میکنه رو چهرش وهی دیدش میزنه زنه متوجه میشه مرد در حین رانندگی داره همینطور که به چهره زنه نگاه میکنه خود ارضایی هم میکنه اون با گوشیش فیلم گرفت ازش طوریکه مرده متوجه نشه تا مدرکی داشته باشه وخودشو به ندونستن زدتا اینکه رسید مدرسه وقتی پیاده شد از ماشین هم عکس گرفت وگذاشت اینستا  ....ریکشنش به نظرتون چطور بود ؟من بودم خیلی عصبی میشدم ومطمئنن میکشتمش ولی خب راننده ست اگه کاری میکردم جون خودم به خطر میفتادوباعث میشد ماشینو چپ کنه شما بودین چیکار میکردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخوده خدا

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

ساختگی نبوده وسط رانندگی و خود ارضایی 🙄🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

افرین بهش چقدر مدیریت داشته من بودم از ترس به خودم جیش میگروم

ولی جدای از شوخی بستگی به ماشین داره اگه پراید باشه که بشه درشو باز کنم توی یجای شلوغ در ماشینو باز میکنم و کاری میکنم نگه داره و بعد گزارشش میدم به اسنپ 

یا همون موقع به خانوادم یه پیامک یا لوکیشن میدم 

خانوم معلم بوده میرفته مدرسه. بعدم خیلیا ک جوگیرو بیمارن با‌چادری‌هم آره.

ن بابا امکان نداره با چادری مگه اینکه چادر آرایش کرده باشه 

من خودم چادری نیستم ولی صاف سادا و بی آرایش میرم چرا برای ما نشده حتی یه نگاه 😅

من سعی میکنم جوری برم بیرون که جلب توجه نکنم و باعث اینطور مسائل برای خودم نشمنگید ربطی نداره ک خدا ...

ربط داره

ولی هر بی اخلاقی رو به پوشش خانما نسبت نمیدم.

چون خودم پوشش دارم میبینم

چقدر واسه خود منم مشکل پیش اومده

من سعی میکنم جوری برم بیرون که جلب توجه نکنم و باعث اینطور مسائل برای خودم نشمنگید ربطی نداره ک خدا ...

یعنی نقاب میزنی ،چیکار می کنی جلب توجه نشه ؟

واقعا متوجه نیستی دوره این صحبت ها گذشته ،اگه طرف دنبال جلب توجه باشه که راهش آسون تر میشه 

😐🤷🏻‍♀️