2777
2789

لوله باز کن بریز پنج دقیقه بعد اب داغ باز کن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

لوله باز کن بریز پنج دقیقه بعد اب داغ باز کن

اون  بوش بدتره لوله هارو هم سوراخ میکنه لوله بازکن آورده بودیم گفت اصلا از این موادا تریزید لوله هارو داغون میکنه خودشون ماده مخصوصی دارن که اصلا به لوله آسیب نمیزنه اما حلال گرفتگی لوله هست فکر کنم فقط،خودشون دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوله های فاضلاب رو چک کنید سیفون ها یا کفشور وسط اشپزخونه خالی نباشه هیچوقت همیشه اب داشته باشه و اینکه چاه باید لوله ونت داشته باشه 

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

لوله های فاضلاب رو چک کنید سیفون ها یا کفشور وسط اشپزخونه خالی نباشه هیچوقت همیشه اب داشته باشه و ای ...

خونه قدیمیه لوله ونت چی هست؟ و اینکه خالی نباشن لوله ها یعنی چیکار کنیم؟

خونه قدیمیه لوله ونت چی هست؟ و اینکه خالی نباشن لوله ها یعنی چیکار کنیم؟

همون قدیمیه جرم گرفتن و بومیاد بالا و لوله ونت لوله ایه ک مستقیم به تموم لوله ها وصله و هوا و بو و گاز چاه یا فاضلاب از اون بیرون میره و توی خونه نمیپیچه برای خالی نبودن سیفون هم اگه کفشور دارید وسط آشپزخونه یه کاسه اب بریزید داخلش تا اب مانع این بشه ک بو بالا بیاد

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم