2777
2789

بچه سوم داییم پسر شد دو تا قبلیا دختر بودن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم دوتا دختر سومی پسر 

خودم سومی هم دختر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای. چه فرقی میکنه پسر و دختر. الان دیکه همه دختر دوسدارن مثل قدیم نیست که

هر گلی بوی خودشو داره خیلی خوبه آدم هم پسر داشته باشه هم دختر 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

نه عزیزم کی گفته همه دختر دوست دارن

همه منظور اکثرا. هر دو نعمت خداوت هستن. 

یه روان شناسبزرگی در جلسه مهمی حرف می‌زد میگفت طبق تحقیقات از زوج های جوان صورت گرفته بود بالای ۸۰درصد زوج ها دوست داشتن بچه شون دختر باشه

همه منظور اکثرا. هر دو نعمت خداوت هستن. یه روان شناسبزرگی در جلسه مهمی حرف می‌زد میگفت طبق تحقیقات ا ...

حتما اون روانشناس بزرگ ایران نبوده  ولی ترک ولر و کرد و شمالی ولک و مشهدی و اصفهانی و عرب و اکثر مردم ایران پسر دوستن اینو دیگه عمه میدونن 

حتما اون روانشناس بزرگ ایران نبوده ولی ترک ولر و کرد و شمالی ولک و مشهدی و اصفهانی و عرب و اکثر مرد ...

نه دیگه. قدیما شاید اینجوری بود. چون قدیما پسر در زمین های کشاورزی کار می‌کرد و عروس هم در خدمت خانواده پسر بود. الان برعکس شده. برا همین کسی دیگه شوقی برا پسر نداره.ولی از این بابت که هر گلی یه بویی داره. اونایی که دختر دارن .بعد اون پسر هم دوست دارن داشته باشن. چون دختر همیشه کنار خانواده میمونه ولی پسر بعد ازدواج دیگه گم و گور میشه اکثرا

نه دیگه. قدیما شاید اینجوری بود. چون قدیما پسر در زمین های کشاورزی کار می‌کرد و عروس هم در خدمت خانو ...

نه خداروشکر پسرای ما گم و گور نمیشن حتما پسرای شما گم وگور شدن که دختر دوست دارید پیرامونم همه تحصیلکرده هستن خداروشکر   دختر برا شما باشه  ما پسر دوستیم  پسرامونم رو تخم چشممون میزاریم  

انشاالله  خدا بهت ده تا دختر مثل خودت بده حالشو ببری