یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو من زن تو هستم یه سری خرج دارم نمیشه که همیشه دستم جلوت دراز باشه،به اندازه تو، تو این زندگی سهم دارم ، انقد منو محدود کردی چطور انتظار داری فردا روز بچه خوب تربیت کنم،
وای دقیقا مشکل من نریدن بهشه چقد خوب فهمیدییی از کجا فهمیدییییی وای میگی چطور بریم بهش
ببین اون داره باتوعاقلی و خانومی و این حرفا رامت میکنه که صدات درنیاد وچیزی نخوای یه چیزی ازش درخواست کن برای خودت و اگه نخرید بالحن بدبهش بگو و بگو طلاق میگیرم چه وضعشه اگه قراربود اینطوری ازدواج کنم که اصلاازدواج نمیکردم ندارم که نیستی دلم برات بسوزه توروخدا بی زبون نباش به خدا مردا خودشون خیلی بی رحمن فکرکردی اگه بسازباشی ازت تشکرمیکنه؟نه به خدا اون یه کلفت و زاینده مجانی میخواد خواهش میکنم باهاش برخوردجدی کن