2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ خرجی برام نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست
ده سال ولی بم میگه عاقلی همیشه

به حرف نیست که به عمله

بعضی شوهرا ادمو به حساب نمیارن ولی چرب زبونی میکنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیدهههههه حتی رمزش زو

دیگه بعد از ده سال قلق شوهرت دستت بیاد عزیزم

بشین فکر کن چه اخلاقی داره کی خرج کرده ، توی موقعیت قرارش بده

ما که اخلاقشو نمیدونیم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب چی‌بگم رو نمی‌فهمم 😭

بگو من زن تو هستم یه سری خرج دارم نمیشه که همیشه دستم جلوت دراز باشه،به اندازه تو، تو این زندگی سهم دارم ، انقد منو محدود کردی چطور انتظار داری فردا روز بچه خوب تربیت کنم، 

وای دقیقا مشکل من نریدن بهشه چقد خوب فهمیدییی از کجا فهمیدییییی وای میگی چطور بریم بهش

ببین اون داره باتوعاقلی و خانومی و این حرفا رامت میکنه که صدات درنیاد وچیزی نخوای یه چیزی ازش درخواست کن برای خودت و اگه نخرید بالحن بدبهش بگو و بگو طلاق میگیرم چه وضعشه اگه قراربود اینطوری ازدواج کنم که اصلاازدواج نمیکردم ندارم که نیستی دلم برات بسوزه توروخدا بی زبون نباش به خدا مردا خودشون خیلی بی رحمن فکرکردی اگه بسازباشی ازت تشکرمیکنه؟نه به خدا اون یه کلفت و زاینده مجانی میخواد خواهش میکنم باهاش برخوردجدی کن