2777
2789

هی باید همش تیکه های این اونو بشنویم آدمای بیرون بماند خود خانواده هم بدتره مامانم خاهرم همش میگن فلانی از تو بهتره تو چهرت این ایرادو داره کسی ک زشته حتی غیر مستقیم نباید بهش بگی مگه چ آزاری بهت رسونده . خاهرم خوشکله هر جا بره توی چشمه ولی من نه من فقط توی مسائل درسی آدم حسابم میکنن همین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اللن همه با عمل زیبایی قشنگن تو باید به درس خون بودن و باهوش بودنت افتخار کنی که خواهرت با عمل ...

من دلم ب همین درس خوشه ک شاید از اونجا ب جایی رسیدم اگه بعدها پول داشتم برم عمل کنم

ببین هرکی از کسی ایراد بگیره سر خودش میاد خاله من چاق بود معلوم بود از حسادت به منو دختر داییم متلک مینداخت میگفت شماها هیچی ندارید و فلان.  الان خودش عمل کرده صورتش اونقدر زشت شده . من دیدمش ترسیدم اصلا نتونستم صورتشو نگاه کنم عین آدمهایی که سالها مریضی کشیده باشن . فامیلامون همه میگن بیچاره خیلی قیافش بد شده عین مرده ها شده . خب ببین ایراد گرفتن سر خودش اومد.