2777
2789
عنوان

بچه مو ازم گرفتن چجوری زنده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3659 بازدید | 88 پست

دختر عمو منم طلاق گرفت بعد حامله بود بچه ك به دنيا اومد تا دوسالگي پيش مادرش بود بعد با درخواست دادگله اومدن بردنش😑😢 دقيقا روز مادر بود بعد ك پزسيدم گفتن اگه دختر باشه هفت سالگي پسر دوسالگي بعدم فقط به يه شرط ميتونه بچه بگيره اينكه پدر بي كفايت باشه مثلا معتاد باشه بازم شرط داره اينم اينكه مادر قيم بچه بشه در اين صورت ميدن بعله😑

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱ هفته پیشم بود پول نداشتم برا پوشک و شیر خشک رفتم از باباش بگیرم بچه شو ببینه با باباش ازم گرفتن فش ...

من موندم تو که نه جای درست و حسابی داری نه کارمیکنی جایی میگی وبال گردن داداشم شدم خودش نامزد داره قراره ازدواج کنه حتی پول واسه شیر و پوشکم نداری بجای اینکه فکر چاره باشی دنبال کار باشی چسبیدی به بچت که خودش پدر داره مواظبشه فعلا اصلا با عقل و منطق جور درنمیاد کارات منکه اصلا نمی تونم حرفات و باورکنم  تو هر کلمتم اصرار بر این داری که من جای واسه موندن ندارم بخاطره نداشتن پول پس چجوری بچت و میخوای نگهداری با بچه کوچیک سره کارم نمیشه رفت من حرفات و باورنمیکنم شایدم 😒😒😒😒😒😒

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
من موندم تو که نه جای درست و حسابی داری نه کارمیکنی جایی میگی وبال گردن داداشم شدم خودش نامزد داره ق ...

منم 

اخه وقتی پول برا یه بسته پوشک ندارن از کجا میارن پول اینترنت میدن؟ تازه چطور حتما باید پوشک کنن ؟ در حال حاضر خیلی ها هستن که همون پارچه استفاده میکنن برا بچه.

از اول تاپیکاش هی میگه پول ندارم بچه رو بیارم پیش خودم.الان که میپرسیم پول میخوای میگه کی حرف پول زده؟؟؟ خدا کمک کنه مشکل همه و از جمله استارتر حل بشه

فک نکنما ...

چرا عزيزم بچه بعده فوت پدر با مادره ولي قيم قانوني جد پدريه يعني خرج بچه يا براي ازدواج و خروج از كشور اما سرپرست و نگهداري با مادره 

١ درصد فك كنين سركاريه!
منم  اخه وقتی پول برا یه بسته پوشک ندارن از کجا میارن پول اینترنت میدن؟ تازه چطور حتما باید پو ...

اره من باورنمیکنم پول نتم انقدرا ناچیزو کم قیمت نیست واسه کسی که ن جاداره ن کار

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
اخه گفتی از بی پولی نمیتونی خونه بگیری یا بچه رو بیاری نگه داری دیگه. الان به خاطر نداشتن پول ازش دو ...

آره تا پیشم بود پول لازم بودم طفلی شیر خشکش و به زور میخریدم یکی دو نفر کمکم کردن حالا که بچم پیش نیست 

نامرد نفقه شو نداد که ازم بگیره

منم  اخه وقتی پول برا یه بسته پوشک ندارن از کجا میارن پول اینترنت میدن؟ تازه چطور حتما باید پو ...

عزیزم من دوهفته س قهرم اینترنتم با وای فای داداشم وصل وگرنه میدادم پوشاک 

بعدشم میگم چون بچه م پیشم نیس دیگه پول لازم ندارم پول واسه بچه م لازم داشتم چرا زود قضاوت میکنی شما که جای من نیستی از به اندازه روزی که بابام فوت شد گریه کردم دوری بچه خیلی سخت تره

عزیزم من دوهفته س قهرم اینترنتم با وای فای داداشم وصل وگرنه میدادم پوشاک  بعدشم میگم چون بچه م ...

ناراحت نشو 

من از اول توی تاپیکات بودم و همه ماجرا رو در جریانم.زود قضاوت نکردم.اما دیدم هر راهکاری دادن توجه نکردی.

حتی خونه مامانت هم بودی پست میزاشتی بودم.

اون موقع هم گفتیم بهترین راه اینه بری با مامور بگیشوهرم  از خونه انداخته بیرون و بچه رو گرفته.

ولی فقط رفتی بچه رو آوردی که مسلما از پسش برنمیومدی

پس بازم بهتره بری مامور ببری و بری خونه . حداقلش اینه کنار بچت هستی تا کارهای دادگاه رو بکنین

من موندم تو که نه جای درست و حسابی داری نه کارمیکنی جایی میگی وبال گردن داداشم شدم خودش نامزد داره ق ...

عزیزم باورشما برام مهم نیس خودم اینقد مشکلات دارم که به باورشما فکرم نکنم من تاپیک رو برای گدایی نزدم فقط خواستم خودم تخلیه کنم که بدتر شدم با وجود آدمایی مثل شما

شوهرمم واسه اینکه بهن فشار بیارع یه قرون بهم نداده بود برای خرج بچه م رفتم ازش بکیرم که بچه مو گرفتن 

راحت قضاوت نکنین چون جای کسی نیستی ان شاالله هیچ وقتم جای کسی نباشی 

ولی اگه از دل خونم خبر داشتی هیچ وقت قضاوت لی جا نمکردید 

ناراحت نشو  من از اول توی تاپیکات بودم و همه ماجرا رو در جریانم.زود قضاوت نکردم.اما دیدم هر را ...

عزیزم شهرمون مثل شهرای بزرگ نیست اینجا بی ابرویی حساب میشه یعنی یه اتفاقی افتاده که راه برگشت ندارم 

الان همه فامیلش خبردارشدن و گفته نمیخامش به زور نشسته چجوری برگردم 

البته ناگفته نماند بعد از تاپیکم با کمک یکب از دوستام رفتم یه روانشناس و روانکاو 

گفت شوهرتون اختلال هویتی جنسیتی داره که باید حتما تحت نظر روانکاو باشن وقتی دید زندگیمو گفت به هر ترفندی شدع میارمش اینجا و باهاش حرف میزنم اگرچه گفتم عمرا اگه بیاد چون میشناسمش و هیچ امیدی بهش ندارم 

گفت سعی خودمو میکنم