2777
2789
عنوان

درگیری با خودم

44 بازدید | 4 پست

سلام یه ادمی که توهمه چیز بدشانسی اورده حرف میزنه شاید دلم خواست حرف دلمو بگم  

مادر پدرم جداشدن و من با پدرم و برادرم زندگی میکنم مامانم عشق و هوس رو بجای بچه هاش ترجیح داد ازدواج نکرد با همکارش صیغه شد و اون همه چیزش شد  وما خونش فقط به عنوان مهمون میریم میایم  بگذریم هیچ آینده ای ندارم پدرمادرمم فقیرن هیچ راهی واسه خوشبختی ندارم دوبار با دارو سعی کردم خودکشی کنم ولی تهش مسموم شدم فقط 

یه ادم بشدت استرسی و اضطرابی هستم و بیشتر اوقات تا گریه نکنم سبک نمیشم خستم از زندگیم ازخودم ازهمه چی انگار همه راهها برام بمبسته

عزیزم خیلیا تو این شرایط بودن حتی بدتر راه زندگیشونو پیدا کردن کمک خونواده شون شدن حتما توام میتونی خودتو بالا بکشی و زندگی بهتری برای خودت رقم بزنی میدونم خیلی سخته گفتنش آسونه ولی بخوای میشه از خدا بخواه کمکت کنه باهاش حرف بزن ذکر بگو کیه که مشکل نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان