2777
2789
عنوان

بین اینا کدوم رو انتخاب می کنید

66 بازدید | 14 پست

اگه کمی توپر بشید اما چهرتون سرحال و شاداب و قشنگ تر بشه بهتره یا این که لاغر باشید با صورتی بی حال اما از نظر تیپ قیافه قشنگ تر و کشیده تر دیده بشید؟

چرا نمیشه هم چهره سرحال و هم لاغری و اندام کشیده رو باهم‌ داشت😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشهمیشه

چطوری؟ من اضافه وزن ندارم اما دوست دارم لاغر بشم چون قیافم قشنگ تر میشه اما چهرم شبیه آدمای مریض میشه موهامم آسیب می بینه حتی اگه تو رژیم به خودم زیاد فشار نیارم

توپرمگه چشه؟؟؟از لاغر و استخونی بدم میادخودم قبلا اسکینی بودم الان توپرم راضی ام ، چی بود باد میومد ...

توپری صورت آدم جذاب میشه به نظرم اما قیافه مخصوصا تو زمستون شبیه گنجشک ها میشیم که خودشون رو پفی می کنن😂 ولی بانمکه

آخ دقیقا منم قبلنا همین جور بودم خوبیش این بود تو زمستون کلی لباس رو هم می پوشیدم و قیافم پف نمی کرد باد هم می اومد می خواستم‌ پرواز کنم😂

عکسای اون موقع رو که می بینم چهرم خیلی بی حاله مثل کسایی که دچار سوءتغذیه شدن اما خوش تیپ شده بودم😢

میشههمین دخترخاله ی من قدش 165وزنش 40معمولا نرمال و سرحاله

منم دیدم بعضی از همکلاسیام این شکلی بودن همیشه برام جای سوال بود چرا چهره هاشون به هم‌نریخته شاید به سوخت و ساز بدن هم ارتباط داشته باشه

توپری صورت آدم جذاب میشه به نظرم اما قیافه مخصوصا تو زمستون شبیه گنجشک ها میشیم که خودشون رو پفی می ...

توپرم خوش تیپه ، اصلا به این چیزا فکر نکن 

قرار نیست ادم تا اخر عمر تو یه وزن ثابت بمونه 

به هرحال سن بالاتر میره ادم وزن میگیره

...
چطوری؟ من اضافه وزن ندارم اما دوست دارم لاغر بشم چون قیافم قشنگ تر میشه اما چهرم شبیه آدمای مریض میش ...

شاید نون و برنج رو خیلی کم می‌کنی

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤