2777
2789
عنوان

دل درد پریودی میاین لطفا😭

76 بازدید | 15 پست

روز اولم خیلی دلم و کمرم درد میکنه تا ربع ساعت دیگه هم باید برم جایی ی روشی بگین سریع انجام بدم بتونم برم🙏

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

چایی زنجبیل عالیه 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسکن هم خوردم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

میگن دمنوش بابونه خوبه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
۲تا مفنامیک بخور

خونریزی ندارم ی قطره فقط به هزار زور و قرص بعد سه ماه پریود شدم اینم مفنامیک بخورم ک قطع میشه 

ژلوفن خوردم ولی

سلام عزیزم خوبی چطوری ...وضعمون یکم بهترشد؟؟همون خانمی که چن ماه قبل توتایپکت دردودل کردم که بچموگرس ...

الحمدالله برا ما یکم بهتر شده عزیزم خداروشکر دیگه لنگ غذا نیستیم فقط قرض و بدهی 😔 ایشالا اونا هم صاف میکنیم خدا بزرگه

شما چطور ؟ 

الحمدالله برا ما یکم بهتر شده عزیزم خداروشکر دیگه لنگ غذا نیستیم فقط قرض و بدهی 😔 ایشالا اونا هم صا ...

خداروشکر خوشحال شدم ...ن واقعیتش شوهرم بازم توجاشه هی ظرف بیارببرزیرش خودمم که کارخونه نیس دیگه سبزی واینچیزانمیارن و مدرسه دخترم که سال اولیه و...ماهم قرض داریم انشالله خداب دادهممون برسه توتایپک دیدمت گفتم حالتو بپرسم

خداروشکر خوشحال شدم ...ن واقعیتش شوهرم بازم توجاشه هی ظرف بیارببرزیرش خودمم که کارخونه نیس دیگه سبزی ...

مرسی از احوال پرسیت خوشحال شدم 💗ایشالا مشکل شمام حل میشه سوره بقره و الرحمن بخون عزیزم