2777
2789

من پشت فرمون میشینم و خب خونه خانواده خودم و شوهرم میرم اونجا بچه کوچیک دارن و نمیشه زمین بچه را خوابوند.از طرف دیگ خونه مادر شوهرمم یه حالیه آدم دلش نمیاد بچه رو روی زمین بخوابونه تمیز نیست.سر بچه اولم نخریدم از یکی قرض گرفتم و استفاده میوردم ولی سر این یکی نمیخوام قرض کنم. ۳ تا کارایی داشت برام سر اولی هم صندلی ماشینه و خونه یکی برم جاش امنه و توی خونه هم میزارم داخلش کنارمه و کارامو میکنم

یه چیز دیگم هست من شوهرم برای این جیزا کلا پول نمیده خودم خورد خورد جمع میکنم و وسیله برا بچم میخرم الان میخوام تا پولی ک جمع نکردم تموم نشده تکلیفمو بدونم ایرانی هم میخرم پولم به خارجیا نمیرسه.اگر اینو نخرم یه سرویس ۱۹ تیکه نوزادی لباس میخرم .

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بخر هرچند کم ولی استفاده میشه
3
60%
کریر را نخر و سرویس نوزده تیکه لباس نوزادی بخر
0
0%
صبر کن دنیا اومد اگ دیدی نیازه بخر
2
40%
کریر نخر و سرویس لباس نوزده تیکه هم نخر
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فکر کردم بچه اولته تجربه نداری میپرسی بخر حتما من راضی بودم و واقعا هم به کارم اومد از تو دیوار بخر پول نو نده الکی چون تا چهار پنج ماه قابل استفاده ست من که واقعا به کارم اومد و بدرد خورد فقط یه چیزی کردی که واسه بچه اش پول خرج نمیکنه چرا براش باز بچه میاری 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا