2777
2789

من ارتودنسی با امسال میشه چهارسال البته خودم دوست دارم طولانی مدت باشه و راضیم 🥲💚

18 تومن قسطی البته الان خیلییی گرون تر شده 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارتودنسی با امسال میشه چهارسال البته خودم دوست دارم طولانی مدت باشه و راضیم 🥲💚18 تومن قسطی البت ...

گلم‌من فقط دوتا دندون جلوم‌ بینش فاصله هست صافم هست ارتودنستی برای کسی که کل فک نامرتبه 

دندونام‌همه سفید صافه فقط برای دوتا دندون فاصله افتاده

خب کامپوزیت کن دیگه 😐دو واحد طبیعی فقط فاصله رو پر میکنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
هزینش میدونی؟

من قبل عید واحدی ۳۲۰۰ انجام دادم  الان نمیدونم بستگی ب قیمت کلینک و جنس مواد داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید