2777
2789

بینایی‌سنج‌ها پزشک نیستند، اما با دانش تخصصی در زمینه چشم و بینایی، توانایی تشخیص اختلالات بینایی (مانند نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگماتیسم و ...) و تجویز وسایل کمک بینایی مانند عینک و لنزهای طبی را دارند

در پست های بعدی حقوق و بازار و مزایا و معایب رو میگم

🤍

مزایای رشته بینایی‌سنجی:

1. درآمد خوب و ثبات شغلی (در صورت داشتن مطب یا کار در کلینیک‌های خصوصی).

2. رشد فردی و اجتماعی: کار مستقیم با بیماران، و تأثیر مستقیم بر بهبود کیفیت زندگی آن‌ها.

3. ساده‌تر از پزشکی و جراحی: بدون اعمال جراحی، استرس‌های بالینی کمتری دارد.

4. امکان تأسیس مطب مستقل: فارغ‌التحصیلان می‌توانند مطب شخصی بزنند.

5. کار در سنین بالاتر نیز امکان‌پذیر است: برخلاف برخی رشته‌های فیزیکی‌تر، تا سنین بالا هم می‌توان فعالیت حرفه‌ای داشت.

---

❌ معایب رشته بینایی‌سنجی:

1. رقابت برای تأسیس مطب در شهرهای بزرگ بالاست.

2. نبود تخصص‌ در این رشته: این رشته در ایران فقط در سطح کارشناسی (لیسانس) ارائه می‌شود و ادامه تحصیل تخصصی در داخل کشور ممکن نیست.

3. درآمد وابسته به محل فعالیت: در مناطق محروم درآمد کمتر است.

4. احتمال اشباع بازار در برخی شهرها.

5. عدم شناخت کافی جامعه از نقش اپتومتریست: خیلی‌ها تفاوت بین بینایی‌سنج و چشم‌پزشک را نمی‌دانند.

🤍

شرایط تحصیل:

در ایران، بینایی‌سنجی در برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی (مثل شهید بهشتی، ایران، مشهد، اصفهان) در مقطع کارشناسی پیوسته ارائه می‌شود.

پذیرش از طریق کنکور سراسری علوم تجربی صورت می‌گیرد.

🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار کار در ایران:

بازار کار این رشته نسبتاً خوب است، به‌خصوص اگر فارغ‌التحصیلان روحیه کارآفرینی داشته باشند. مسیرهای کاری عبارتند از:

تأسیس مطب مستقل

همکاری با کلینیک‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی

کار در فروشگاه‌های عینک و لنز طبی (با مسئولیت فنی)

مشارکت در طرح‌های غربالگری مدارس یا جمعیت‌های خاص (مانند سالمندان یا کودکان)

🤍

درآمد اپتومتریست بسته به محل، سابقه و مدل کار متفاوت است:

محل فعالیتمیانگین درآمد ماهانه (تیر 1403)

مطب شخصی در شهر بزرگ40 تا 100 میلیون تومان یا بیشتر

کار در کلینیک خصوصی20 تا 50 میلیون تومان

همکاری با فروشگاه عینک10 تا 30 میلیون تومان

مناطق محروم یا دورافتاده8 تا 20 میلیون تومان

> 🔸 نکته: داشتن ارتباطات خوب و خوش‌نامی در حرفه تأثیر زیادی بر درآمد دارد.

🤍

بازار کار در ایران:بازار کار این رشته نسبتاً خوب است، به‌خصوص اگر فارغ‌التحصیلان روحیه کارآفرینی داش ...

خیلی دوسش دارم ..احتمالم ذتبه در منطقه 3 ام بشه  1400 تا1800 ..میتونم به بینایی شهید بهشتی برسم؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

امکان مهاجرت:

در کشورهایی مثل کانادا، استرالیا، و آمریکا، اپتومتری نیاز به مدرک دکترا (OD) دارد.

برای مهاجرت، باید دوره‌های معادل‌سازی و آزمون‌های علمی و زبان را طی کنید.

ایران مدرک کارشناسی ارائه می‌دهد، بنابراین برای مهاجرت باید ادامه تحصیل در خارج داشته باشید

🤍

بله پارسال تا ۲ هزار منطقه ۳ گرفته

چه خوب ..من داییم بینایی سنجن تو خوزستان وحداقل درآمدشون 400تا500 میلیون ماهیانه هست مطب +عینک فروشی

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
وااای عزیزم چقدر سراغ شما گشتم🥺بنظرتون با سهمیه پنج درصد با چه ترازی احتمال دندون ازادخودگردان خیلی ...

سلام گلم خوبی؟

یمدت نبودم درگیر آزمون های دانشگاه بودم

دانشگاه ازاد با تراز نیست

با رتبه کشوری تون هست که بین ۵ الی ۶ هزار باید باشه رتبه کشوری تون

🤍

سلام گلم خوبی؟یمدت نبودم درگیر آزمون های دانشگاه بودمدانشگاه ازاد با تراز نیستبا رتبه کشوری تون هست ...

مرسی عزیزدلم❤️تراز اردیبهشتم۹۱۱۱شده نهایی هم امسال زیست۲۰،فیزیک و شیمی  و ریاضی۱۹.۷۵،دینی و ادبیات۱۹،عربی۱۸.۵،زبان۱۷.۵،هویت ۱۲.۵و بهداشت ۱۵.۷۵،با همون سهمیه پنج درصد بنظرتون پزشکی پردیس چه شهر هایی میده؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

مرسی عزیزدلم❤️تراز اردیبهشتم۹۱۱۱شده نهایی هم امسال زیست۲۰،فیزیک و شیمی و ریاضی۱۹.۷۵،دینی و ادبیات۱۹ ...

بندرعباس، سنندج، یاسوج، ایلام، ارومیه ، بوشهر ، شیراز ، یزد ، مشهد

🤍