2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه و جزوه خوندم.ولی روزی ۱۲ ساعت میخوندم

منم از صبح تا شب میخونم چندتا کتاب خوندین ممنون میشم یکم توضیح بدی این ازمون برام خیلی حیاتیه الانم مجری جهاد دانشگاهی شده هفت هشت تا کتابم اضافه کرده

منم از صبح تا شب میخونم چندتا کتاب خوندین ممنون میشم یکم توضیح بدی این ازمون برام خیلی حیاتیه الانم ...

من خودم رسته دانشگاهم روانشناسی بود  درسای روانشناسیشو بلد بودم تا حدودی.سال دومم بود ک ازمون میدادم

من سعی کردم همه ‌تا

کتابارو بخونم. ولی خب  تو هر حیطه  دو سه تا درسو  روش تمرکز کردم فول خوندم بقبه رو سرسری خوندم.

با افتخار *معلم*

من خودم رسته دانشگاهم روانشناسی بود درسای روانشناسیشو بلد بودم تا حدودی.سال دومم بود ک ازمون میدادم ...

من بچه دارم از طرفی دغدغه های زیاد زندگی نتونستم اونطور که دلم میخواد بخونم تخصصی هارو خوندم دوتا از عمومی و یدونه اختصاصی ،ببخشید نمره کتبیتون چند بود

من خودم رسته دانشگاهم روانشناسی بود درسای روانشناسیشو بلد بودم تا حدودی.سال دومم بود ک ازمون میدادم ...

خیلی دوست دارم معلم بشم انشالله خدا برام بسازه خیلی سختی کشیدم تا همینقدرم بخونم برام دعا کن منم قبول بشم گره از مشکلاتم باز بشه