2777
2789
عنوان

خداوکیلی چقدر مردم پررو و زرنگن بخدا حتی تو مطب دکتر😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز تو باجه عابر بانک ده دقیقه منتظر بودم طرف کارش تموم شه بعد یه گاو یهو اومد بغل اونی که داشت کارش تموم میشد .گفتم خانم نوبت منه ،میگه نه من شمارو ندیدم کی اومدین نوبت منه،گفتم ده دقیقه اس اینجام  ،بی شخصیت انگار بچس باید بهش گوشزد کنم

من کادر درمانم 

و واقعا از این مدل ادما زیاد دیدم 

اصلا ادم سرش  سوت میکشه از بعضی چیزا ،  طرف سر نوبت یا ویزیت یا مسائل ساده خیلی راحت نیم ساعت داد و بیداد میکنه 

یعنی خجالت نمیکشن؟؟ 

من باشم میگم ولش کن ( حتی اگه حق با منم باشه)

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اسمش زرنگ بازی نیستایشون آداب و رفتار صحیح تو اجتماع رو بلد نیستندرکی از احترام به حقوق دیگران ندارن ...

خواستم لایکت کنم یهو کاربریتو دیدم  یادم افتاد حامی حقوق خائنایی عقق

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یبار رفتم دکتر زنان بعد اونام ساعت حضور در مطب رو میگن نه ویزیت مثلا میگن ساعت ۳ اینجا باشین دیگه هرکی زود بره مثلا ساعت ۳.۳۰ ویزیت میشه

یه اقا ساعت ۶ عصر اومد با خانومش که تو غلط میکنی به من‌گفتی ۳ الان نوبت من رفته باید بدون نوبت برم داخل🤣

لایک نکن خواهر منننن  
یه دکتری میرفتم از عصر ساعت ۶ می نشستیم ۱۱ شب نوبتمون میشد😐

یه بارم یکی با خواهش و التماس که ما زود تر از شما بریم مامانم قبول کرد. نیم ساعتم طول کشید تا اومد بیرون 🤣😐کلا آدمای بیکاری هستیم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

خواستم لایکت کنم یهو کاربریتو دیدم یادم افتاد حامی حقوق خائنایی عقق

یادم نمیاد از خائن ها حمایت کرده باشم!فکر کنم توهم زدین

درضمن لایک کامنت تو یه سایت اونقدرا که برای شما با ارزشه برای من نیست و کلا فاقد اهمیته

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

95000به تومان میشه ۹۵هزار؟

نه گلم ۹هزارو ۵۰۰

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من واسه بارداری ، مطب دکتری میرفتم که خیلی مطرح بود و سرش خیلی شلوغ بود. 

یادمه یه بار یه خانومی که مشخص بود باردارم نبود با شوهرش و سه تا بچه اومده بودن و همشون هم روی صندلی نشسته بودن

اون وقت چندتا خانوم باردار، وایساده بودن...

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
یادم نمیاد از خائن ها حمایت کرده باشم!فکر کنم توهم زدیندرضمن لایک کامنت تو یه سایت اونقدرا که برای ش ...

تو تاپیک خودم بودی از تو و اونایی که یقه جر میدادن واسه خیانت شات گرفتم که همیشه یادم بمونه😌 نه لایک مهم نیس رنگ عوض کردن تو جالبه ولی

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
تو تاپیک خودم بودی از تو و اونایی که یقه جر میدادن واسه خیانت شات گرفتم که همیشه یادم بمونه😌 نه لای ...

چقدر خوب

خوشحال میشم شات رو بفرستید تا خودمم در جریان باشم 

البته اگر خالی بندی نباشه

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

چقدر خوبخوشحال میشم شات رو بفرستید تا خودمم در جریان باشم البته اگر خالی بندی نباشه

لایکت پای اون کامنت هنوز تو تاپیکم هست 😏