2777
2789
عنوان

اسم نی نی پسر

118 بازدید | 22 پست

سلام

من اسم مهراد ی جوری بدلم نشسته بعد ی عالمه گشتن 

ولی نگران دوتا چیزم

یکی اینکه هی بگن اسمش چیه؟ مهرداد؟ اهان مهراد

دوم مسخرش کنن مهری صداش کنن

اسم آرمان وارین رو هم دوست دارم. 

بنطرتون کدوم بهتره؟ 

از اسامی خاص و خیلی جدید هم خوشم نمیاد دوست دارم با معنی باشه و خوش آوا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرین بسیار خوش آوا و بامعناست

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

😁من از آرین خوشم اومد حالا سلیقس دیگ یکم قدیمی شده این اسم .. ولی هر چی که خوشت میادو بذار

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

اسم پسرمن مهراده ولی بعضیااشتباه میگیرن 

میگن چی مهران؟ مهرداد؟ 

ولی خودمون خیلی دوست داریم 

مهم خودتونید .اشتباه گفتنادرست میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤