2777
2789

من شب و روز دعا میکنم قران باز میکنم قسمش میدم شوهرم تصادف کنه قطع نخاع شه تا ابد نتونه پاشه بعد یه دستش قطع شه صورتشم کلا بترکه بعد وقتی از بیمارستان اوردنش پرتش کنم بغل مامانش بگم من دیگه ازت طلاق میگرم اخ یععنی میشه که بشه میدونم میشه اینجا مینوسم وقتی شد بیام سر بزنم الهی خدا تیکه تیکه ش کنه شوهورمو

یه صلوات واسه دلم

چرا

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچوقت ازدواج نمیکنم مرداد واقعا موجودات عوضی و کثافتی هستن

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

چرا

نه که بگی دعوا کردیم یا چیزی ازش متنفرم الانم هیچی نشدهولی یهو یاد کاراش میفتم دیگه کافرشدم خدارو فحش میدم میگه اگه خدایی یه بلایی سرش بیار بدونم خدایی وجود داره

یه صلوات واسه دلم

نه که بگی دعوا کردیم یا چیزی ازش متنفرم الانم هیچی نشدهولی یهو یاد کاراش میفتم دیگه کافرشدم خدارو فح ...

بخاطر اذیتای قبلناش نمیتونی دوسش داشته باشی 

خیلی سخته ادامه زندگی اینجوری ک

نفرین دو سر داره ممکنه بر گرده به خودت توبه کن دختر جون اصلا اصلا نفرین نکن بسپر به خدا

نه من دعاهام قبول نمیشه اصلا نمی دونم چرا ولی من دست از دعا کردن برنمیدارم تا بلکه خدا قطع نخاعش کنه

یه صلوات واسه دلم

بخاطر اذیتای قبلناش نمیتونی دوسش داشته باشی خیلی سخته ادامه زندگی اینجوری ک

ازش متنفرم دوست دارم جلو روم پوستشو بکنند اگه پول داشتم میدادم به دوتا مرد تا میخورد بزننش

یه صلوات واسه دلم