2777
2789
عنوان

خدا شاهده متنفرم از داییم

106 بازدید | 5 پست

این با ما توی یه خونه زندگی می‌کنه و مامان بزرگمم هست

حرفای گذشتش این بوده تو فکر کردی کی هستی 

خوشگلی ؟ چه گ... هستی ؟

همش هم به این فکر هست که من باید توی خونه کمک بدم و البته میدم ، میگه مامان بزرگت واستون غذا درست کنه اینکار کنه اون کار کنه بعد تو فقط هیکل گنده کنی 

گفت میزنمت صدا سگ بدی فقط چون ظرفشو نشستم 

قبلا هم گفت من مامان بابات نیستم میزنم دهنت پر خون بشه

منم حالم اصن خوب نیست این دو سه روز زنگ زدم مامانم گفتم این دوباره داره منو اذیت می‌کنه چون مامانم به خاطر شغلش یه شهر دیگه دو سه روز گفت محل نده بهش و همین 💔

به پدرمم توهین می‌کنه

خیلی خستم ازش خیلی

میگه دوست دارم خواهرزادمی الهی بمیری من تورو عروسیمم دعوت نمیکنم

هیچوقت نمی بخشمت که منو سر ظاهرم مسخره کردی با اینکه من زشت نیستم معمولیم💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه این داییبعد خودش چه شکلیه مگه

نزدیک چهل

جوونیاش افتضاح الان خوب شده 💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چرا خونه جدا ندارین؟

داریم جدا میشیم