2777
2789

ما سال ۹۸ی خونه خریدیم اونموقع ۳۵۰تومن..۱۱۵متری..بگم تهران نیستیم..ولی مرکز ی استانیم ..سال ساختش ۸۹بود..بعد ۴۰۲اومدیم کابینت های گلاس زدیم شد ۱۵۰تومن..فک کن خونه رو۹۸خریدیم ۳۵۰..۴۰۲فقط،کابینتش شد ۱۵۰..حالا امسال اومدیم درو پنجره یو پی وی سی کردیم با برقش مشکل داشت درس کردیم شد تا الان ۷۰تومن ...چرا اینقد وسیله ها گرون شدن ..کسی بازسازی کرده اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خونه هم گرونه در نتیجه مصالح و اینچیزا هم گرونن

قیمت خونه شما هم بالاتر رفته گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همه چی گرون شده قربونت تورم سال98 با الان قابل مقایسه نیست

پنجره رو متری حساب کرد؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
همه چی گرون شده قربونت تورم سال98 با الان قابل مقایسه نیستپنجره رو متری حساب کرد؟

نمیدونم چجوری حساب کرد..۳تا پنجره ی در تراس و دوتا در حموم دسشویی شدن ۵۰تومن..برق خونه و گازگیری کولرا هم البته بود شدن ۲۰تومن..تازه تی وی روم و کاغذ هم مونده و همینطور مبل..کلا همه چیزام علاوه بر خونه قدیمی شدن

در اینکه بازسازی دردسر و هزینه داره شکی نیست

ولی خود خونه هم گرون شده...

مثل همه چیزای دیگه

مرداد سال ۹۸ طلا گرمی ۴۰۰ تومن بوده، الان ۷ میلیون تومن!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیدونم چجوری حساب کرد..۳تا پنجره ی در تراس و دوتا در حموم دسشویی شدن ۵۰تومن..برق خونه و گازگیری کول ...

ماهم  یه ویلای نقلی داریم خواستیم بازسازی کنیم با این اوصاف تا دوسال دیگه کار داره🥴

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻