2777
2789
عنوان

توی دردسر بزرگی افتادم

73 بازدید | 8 پست

خیلی خلاصه میگم براتون. 37 سالمه. خواستگاری داشتم که بسیار خوش برخورد بود و باعث شد من ازش خوشم بیاد اما بعد چند جلسه ایشون یهو گفت ما مناسب هم نیستیم. من استوری گذاشتم و همین باعث شد ارتباطمون ادامه پیدا کنه اما بدون اطلاع خانواده. یه مدت حرف زدیم و ایشون رفتارای متناقض زیادی داشت. من کم کم علاقه م رو از دست دادم اما ایشون گفت که علاقه مند شده. بعدم گفت که بیماری روحی داره و تحت نظر روانپزشکه و حتی قبلا میخواسته خودکشی کنه. الان اصلا مایل نیستم ارتباطم رو ادامه بدم چون اهل این روابط نیستم. تا اینجا هم که اومدم قصدم ازدواج بود ولی میدونم که اشتباه کردم. حالا نمیدونم چطور ارتباطم رو قطع کنم که ایشون آسیب نبینه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقتی نخوان بی رحمانه زنو ترک‌میکنن یا انقدر کم‌محلی میکنن زن بدبخت خودش بره براشون شر نشه

بله ولی من نمیخوام ایشون آسیب ببینه. مخصوصا که الان میدونم تحت نظر روانپزشک هست.

بله ولی من نمیخوام ایشون آسیب ببینه. مخصوصا که الان میدونم تحت نظر روانپزشک هست.

به شما ربطی نداره 

اون خودش خواسته ادامه بده 

مهم این وسط شما هستید که دارید آسیب بیشتری می بینید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶