2777
2789
عنوان

برداشتتون از این آدم چیه

197 بازدید | 21 پست

من کلاس های فرهنگی میرم که ماهی دوبار یعنی دو هفته یبار تشکیل میشه 

بعد جلسه پیش که دو‌هفته پیش بود من صبح داشتم حاضر میشدم برم که فهمیدم مادر بزرگ دوستم فوت شده‌ و چون میخواستم برم تسلیت بگم کلاسمو کنسل کردم و به استاد شرایطو گفتم و نرفتم

حالا اون استاده با خواهرم در ارتباطه چون یه زمانی استاد خواهرم بوده به ابجیم زنگ زده که اره از خواهرت یعنی من چخبر شنیدم مادربزرگ دوستش فوت شده

چرا با وجود اینکه من بهش گفتم باز رنگ زده به ابجیم؟

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فکر کرده پیچوندی و دروغ گفتی میخواسته امار دراره 🤣

بهتره دیگه کلاساشو نرم کلا از چشمم افتاد

قشنگ خودشو خراب کرد پیشم

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
یه آدم فوضول😂😂

همینو بگو😂چقدر طرف باید فضول باشه بعد دو هفته همچین کاری کنه

شاید دنبال بهونه ی حرف زدن با خواهرت بوده

نه چه بهونه ای 

کل صحبتش همین بوده که از خواهرت چخبر و خدافظ

بهتره دیگه کلاساشو نرم کلا از چشمم افتادقشنگ خودشو خراب کرد پیشم

کلاس چیه اگر ارزش داره برو من خودم کلا ازین کلاسایی که تو مسجدا و سرای محله میزارن بدم میاد میخوای علمت زیاد شه کتاب بخون یا درس بخون مدرکم بهت میدن 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

کلاس چیه اگر ارزش داره برو من خودم کلا ازین کلاسایی که تو مسجدا و سرای محله میزارن بدم میاد میخوای ع ...

اصلا بحث خاصی نیست

من جلسه اولی که رفتم به ترتیب پرسید نظرتون درباره عاشورا چیه بعد سیستمو روشن کرد نور افتاد تو اتاق درباره حسادت حرف زد یه کتابم کرد تو پاچم 

یا خیلییییی فضولهههه یا خوشش ازت میاد کنجکاوع نسبت بهت یا هم با خواهرت تو رابطه اس همچیو میگع

ولی زنه نسبتا سن بالاست

دختره هم سن من داره