2777
2789

پدر مادرم هر دو شاغلن  اما نمیرسن چون قسط زیادی داریم 

حالا که نزدیک عروسیمه مامانم میگه من چی بپوشم؟ میگم برات دو دست لباس میخرم 

بابامم کت شلوار نداره میخوام یه کت شلوار هم برا اون بگیرم 

مامانم میگه کادو عروسیو چیکار. کنیم 

میگم پول میدم برید طلا بخرید 

میگه پا تختی چی 

میگم اونم پول میدم 

واقعا ناراحتم نه از دست پدر و مادرم بلکه از دست این زندگیم 

همسن و سالای من باباهاشون اینجوری میکنن من خودم باید جورش کنم

فک نکنید پولشو دارمااا خیر از وام ازدواجم دارم میدم 

واقعا دلم گرفته 

شوهرم که نمیپرسه اما اگه یهویی پرسید با پول وامت چیا خریدی من چه جوابی بدم اخه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بگو کمی خرج کردن پدر و مادرم خودشون خم قسطشو میدن 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

مگه جهاز نخریدی با پولش؟پولی ک ب پدر مادرت میدی رو تقسیم کن بنداز رو قیمت وسیله هایی ک گرفتی

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه جهاز نخریدی با پولش؟پولی ک ب پدر مادرت میدی رو تقسیم کن بنداز رو قیمت وسیله هایی ک گرفتی

اره چون رفتم بندر باهام ارزون افتادن 

مقداری ازش مونده که متاسفانه شوهرم درجریانه 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

منم همینم کل جهاز رو خودم خریدم خانوادم پولی ندارن ک خرج کنن گفتم عروسی نمیگیرم نصف پول وامم کمک کردم ب داداشام  دلم ب حال خودم میسوزه  از پدری ک ی خلال دندون برای جهاز من نخرید چطور اون دنیا قراره جواب بده ؟

بگو خورد خورد خرج شده توضیح نده براش

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

عسلم منم عین خودتم🙂

خدا وسکر اونقدر حقوقم بالاس که به همه چیز میرسم خیلی از دخترا همینن من پدرم وضع مالیش خوب بود و یهو ورشکست شد  کسی خبر ندارع وضعیتمونو ولی باهم کمک میکنیم 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

اره چون رفتم بندر باهام ارزون افتادن مقداری ازش مونده که متاسفانه شوهرم درجریانه

اهاا پس هیچی 🥲

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

دلم گرفت واقعا سخته من سال ۸۸ ازدواج کردم یادمه پونصد تومن تو بانک داشتم دادم مامانم بهم کادو داد موقع زایمانم هم النگو خریدم دادم مامانم کادو بده ، آخه بابام فوت کرده مامانم بیچاره دستش خالیه