2777
2789
فقط گند زده میشه تو زندگی اون بچه های بیچاره خونه پدری ازشون گرفته میشه

خب به نظرم پدر باید خرج و مخارج بچه رو بده و بفرسته با مادر خودش زندگی کنه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره پدرشون زن نگیره،مادراشونم بمونم پیش بچه هاشون

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

مگه شما می دونین که همه با بچه ی شوهرشون مشکل دارن؟؟

من خودم با مرد بچه دار ازدواج کردم...و با ما هم زندگی می کنه...و همه مون هم راضیم جای مادرش نیستم خودش مادر داره و حواسش بهش هست اما دشمنم نیستیم.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خدا رحمت کنه قدیمی ها رو 

مادربزرگ مادریم زن بابا داشت ما بهشون می گفتیم لیلا زن بابا

عشق بودن عشق

پدربزرگ مادریم هم زن بابا داشتن ایشون زیور زن بابا بودن

الان ناراحتیم چرا به این دوتا فرشته می گفتیم زن بابا

این دونفر از هر مادری مادرتر بودن از مهربانی مهربان تر

هر وقت یادشون میوفتم براشون دعا و مغفرت میفرستم

خونه پدرش می تونه هرجای باشه شایدم مادرش فوت کرد باشه

پدرشون رو اگررر میتونن تامین کنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مگه شما می دونین که همه با بچه ی شوهرشون مشکل دارن؟؟من خودم با مرد بچه دار ازدواج کردم...و با ما هم ...

بله زن بابا های خوبم هست نمیگم نیست یا نمیگم زن بابا مقصر اصلا گاهی دوطرف باهم نمی سازن زن بابا هم هست عین مادره

...

خب به نظرم پدر باید خرج و مخارج بچه رو بده و بفرسته با مادر خودش زندگی کنه

اگرمادرقصدازدواج داشت چی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگرمادرقصدازدواج داشت چی

خب ازدواج کنه خرج بچه رو داره پدر خودش میده دیگه . برای شوهر آینده مشکلی نباید باشه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)