2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت همینجوری میشنم به آسمون نگاه میکنم با امام زمان حرف میزنم

یا با خدا حرف میزنم

احساس میکنم با صبر و حوصله تر شدم،دلبستگیم به آدما کمتر شده ،زندگیم بهتر پیش میره

اره واقعا یکی دیگر از دلایلشم دور بودن از پوله نه برای اینکه بگم بدبخت بودنا برای این میگم که بدون پول نمی تونی ماری برای خودت انجام بدی که درگیر بشی دیگه میشینی فکر و خیال میکنی 

بله به نظرتون چه عوامل دیگه ای باعث افسردگی میشن؟

به مشکلات فکر کردن باعث بزرگ شدنشون و افسردگی میشه

اینکه بر هودت سخت بگیری

همه مشکلات و تلخی دارن

ولی باید بلد باشی با شادی زندگی کنی

بله به نظرتون چه عوامل دیگه ای باعث افسردگی میشن؟

مهم ترینش معنویات هست 

و کمبود محبت از طرف خانواده که اگه این محبت رو دریافت نمیکنید تو تاپیک بعدی گفتم که محبت اهل بیت رو تو دلتون داشته باشید

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
یه مدت همینجوری میشنم به آسمون نگاه میکنم با امام زمان حرف میزنمیا با خدا حرف میزنماحساس میکنم با صب ...

منم از پری ششب شروع کردم واقعا حالم خوبه

اره واقعا یکی دیگر از دلایلشم دور بودن از پوله نه برای اینکه بگم بدبخت بودنا برای این میگم که بدون پ ...

معنویات باعث میشه که مادیات هم به چشمت نیاد اونقدر که خدا و اهل بیت کمکت میکنن

مهم ترینش معنویات هست و کمبود محبت از طرف خانواده که اگه این محبت رو دریافت نمیکنید تو تاپیک بعدی گف ...

من مشکل معنویات و محبت ندارم الحمدلله

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم