2777
2789

شما میدونید عملاشون چی بود 

یا فقط کاهش وزن مهمه 

کسی هست که تونسته باشه ده سال از سنش کوچیک دیده بشه مخصوصاً تغییراتی که تو‌چهره داریدو چیکار کردین براش

اونا بازیگرن به پوستشون میرسن، محصولات خوب استفاده میکنن

مقایسه کردن درست نیست

ولی ما خانما از ۳۰ که رد بشیم کلاژن سازی پوست خیلی کم میشه و باید رسیدگی بیشتری داشته باشیم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری کلینیکا انجام میده ولی من اصلا اعتماد ندارم راهی داری براش

من خودم ماسک های طبیعی رو بیشتر میپسندم، ماسک برنج، الوئه ورا، کافئین برای تیرگی زیر چشم

و خوراکی های مفید رو ادم بخوره

یوگای صورت هم خیلی تاثیر داره  ، من انجام میدم واقعا صورتم تغییر کرده

توی اینستا پیج هایی هستن که یاد میدن ماساژ بدی

بنظرم شرقی ها پوست خوب و سالمی دارن، باید از اونا یاد بگیریم چیکار میکنن

از هوش مصنوعی گراک بپرس بهت میگه

گوگل پلی سرچ کن grok

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
گوگل پلی واسم نیاورد تو مایکت برام آورد زدم دانلود شه بنظرت درسته همونه

نمیدونم عزیزم فیک عم زیاد میزنن این لینک گوگل پلی هست 

play.google.com/store/apps/details?id=ai.x.grok

مرسی عشقم الان شما چند سالته و چندساله بنظر میای

من ۳۲ سالمه نمیدونم چند بنظر میام از کسی نپرسیدم

ولی پوستم خوبه و صافه😁

همینو زدم میگه تو کشور شما قابل دسترسی نیس با ف ی ل ت رشکن میاره؟

اره عزیزم فیلتر‌شکن میخواد

البته ببین اگه لوگوش همونه که توی بازاره نصبش کن بعد از گوگل پلی فعال میشه اپدیتش کن

گوگل پلی واسم نیاورد تو مایکت برام آورد زدم دانلود شه بنظرت درسته همونه

از سایت خودشم میتونی دانلود کنی یا حتی همونجا ایمیل بزنی و استفاده کنی

Grok.com 

anastasiabeautyfascia

پیج این دختره توی اینستا هم ببین ، ماساژ صورت یاد میده 

چهره قبل و بعد خودشم زیاد میزاره