بقران بعدش شما نفرين ميشيد. زن و شوهري گفتن. شوهر شده دختر زن شده پسر. خودم ك دخترم نهايت روزي دو بار با مامانم حرف بزنم شوهرم روزي ٦ بار ز ميزنه. تازه زودم قطع كنه ننش ميگه وا ز بزن درس حسابي حرف بزنيم. يجوري بزرگش كرده تا ز نزنه خبر بده ك امروز چند بار پي پي كردم حالش بد ميشه فشارش ميوفته بايد خبر بده تا اروم بشه. يه راز بينمون نيس همه چيو همه ميدونن. اما خواهرش انقدددد زرنگه. هيچيو از شوهرش نميگه. انگار لاله. شوهرش هركاري بكنه ميگه خب صلاح دونسته ديگه. اما شوهر من الم شنگه به پا ميكنه. مدام ميگه اول مامانم. خير نبينين ايشالا. روزاي بدش من پيشش بودم. ذره اي بهش اهميت نميدادن. الهي اب خوش از گلوتون پايين نره. زندگيمونو سياه ميكنين هي ميخوام حواسمو پرت كنم باز ناراحتي اعصاب ميگيرم. فكرا مياد سراغم. چجوري پس به دخترتون ياد دادين زندگيتو سفت بچسب جلو شوهرش دولا راست ميشين اما به پسرتون ياد ميدين زندگيتو داغون كن. خدايا خودت طرف حق باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.