2777
2789
من پارسال کرمی بودم امسال ملاک پور گرفتم ولی سه جلسه گذشته بعد کلاس میام تست های جزوشو حل کنم نمیتون ...

ساعت مطالعه ات کمه 

فیلمای آموزشی جزوه کتاب همه چی در اختیار همه هست

مزیت رقابتی فقط تو ساعت مطالعه و پشتکار و انگیزه است 

وسواس نداشته باش جزوه رو بخون در حد یه صفحه نکته بنویس و با اون یه صفحه کنار دستت برو شیرجه بزن تو تست 

ساعت مطالعه بالا و تعداد تست بیشتر ازت یه برنده میسازه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
ساعت مطالعه ات کمه فیلمای آموزشی جزوه کتاب همه چی در اختیار همه هستمزیت رقابتی فقط تو ساعت مطالعه و ...

مرسییی

اخه مشکلم اینه تا میام جزورو تستاشو حل کنم زمانم تموم میشه نمیرسم تست بزنم😭😭😭

تروخدا امیدوارم کن که میتونم پیشرفت کنم ب تدریج🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییاخه مشکلم اینه تا میام جزورو تستاشو حل کنم زمانم تموم میشه نمیرسم تست بزنم😭😭😭تروخدا امیدوار ...

دور اول همینطوریه زمانت تموم میشه یعنی چطوری؟ بگو چقدر میخونی تو یه روز برنامه ات رو بگو تا بگم بهت

ساعت بالاااااا بخون

ولی تااخرکنکور من باهرکی میخونم هفته بعدش اصن جوابمو نمیده

میتوام بخونم ولی یه ذره امید دارم نمیزاره ولی نمیخوام زمانو از دست بدم

میتوام بخونم ولی یه ذره امید دارم نمیزاره ولی نمیخوام زمانو از دست بدم

من همینطور پارسال تابستونو از دست دادم الانم یک ماه و ده روزش رفته

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

دور اول همینطوریه زمانت تموم میشه یعنی چطوری؟ بگو چقدر میخونی تو یه روز برنامه ات رو بگو تا بگم بهتس ...

ببین خودم برنامه نوشتم و ریاضی رو حدودا سه یا چهاربار گذاشتم تو برنامم که هر پارتم ۳ ساعت و نیمه

ببین خودم برنامه نوشتم و ریاضی رو حدودا سه یا چهاربار گذاشتم تو برنامم که هر پارتم ۳ ساعت و نیمه

هفته ای ۴ بار ۳ ساعت بجز فیلم دیدن خوبه