2777
2789
عنوان

پسره برگشته میگه پشیمونم منو ببخش

166 بازدید | 15 پست

من پرستارم البته الان اونجا دیگ کار نمیکنم که آشنا شدیم و با یک رزیدنته آشنا شدیم کلا یبار بیشتر بیرون نرفتیم ولی خب سرکار هر روز همو می‌دیدیم تا اینک دعوای شدیدی کردیم

سر رابطه ج.سی دعوامون شد که من گفتم نه من اهل این چیزا نیستم و بحثمون شد و حرفای زشت زد منم البته جوابشو دادم کلی نفرینشم کردم گفتم دیگ این عمرا پیداش شه و یک هفته ناراحت بودم بعد کلا فراموشش کردم

اینو بگم چند ماه کراشم بود اصلا فکر نمی‌کردم پیشنهاد بده چون من آدمی نیستم نخ بدم ولی نمی‌دونم چیشد خوشش اومد

یکی دوماه گذشت همش پیام میده پشیمونم ببخشید دلم تنگ شده و منم گفتم من اهل اون چیزایی که گفتی نیستم گفت می‌دونم و توقعی ندارم دیگه و تو خوب بودی قدرت ندونستم و ...

ولی دیگ واقعا حس‌میکنم حسی بهش ندارم هرچی بوده تموم شده 

نمی‌دونم یک فرصت دیگ بهش بدم یا ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته بحث ازدواجم قبلاً وسط بود چون خونه و ماشین داره و‌تخصصشم تموم شده ولی الان حتی اگر باهاش اوکی شم دیگ نمی‌خوام ازدواج کنم باهاش فقط در حد دوستی

از چشمم افتاده با کاراش

البته بحث ازدواجم قبلاً وسط بود چون خونه و ماشین داره و‌تخصصشم تموم شده ولی الان حتی اگر باهاش اوکی ...

خب تو دوسش نداری دیگه فرصت بدی که چی بشه ردش کن بره😐

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اگه بددهنه که حق داری

بد دهن نیست چند ماه همکار بودیم حرف زشت نشنیدم ازش اون موقع خیلی عصبانی بودیم جفتمون ولی در کل زود عصبی میشه اما حرف بد فقط همون یبار شنیدم ازش 

موقعیتش خوبه از این نظر میگم

بستگی داره خودت معیارت چی‌باشه

معیارت عشق و علاقس که ردش کن

معیارت پول و موقعیته قبولش کن فرصت بده

بعدشم تو رابطه پسر عاشق تر باشه بهتره به نفع دخترس

بد دهن نیست چند ماه همکار بودیم حرف زشت نشنیدم ازش اون موقع خیلی عصبانی بودیم جفتمون ولی در کل زود ع ...

خب همه تو دعوا چرت پرت میگن عادیه