2777
2789
عنوان

نمی‌زارم شوهرم اینستا نصب کنه کارم اشتباهه ایا اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 202 پست
🙄🙄🙄🙄 چ کاریه اخه... هر چ جلوشو بگیری در خفا میبینه فکر میکنی فقط اینستا این چیرا هست.. یوتوب و ف ...

یوتیوب و فیس بوکم نداره  اینستا که نصب نکرده تا حالا ...تلگرام واتساپ روبیکا داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محدود کردن کلا کار جالبی نیست و عواقب خوبی نداره ولی واقعا بنازم ب قدرتت😂

دلم میسوزه براش. 🤣🤣بعضی وقتا کلی التماس می‌کنه بزار نصب کنم  بااینکه آدم مظلوم یا ساده یی نیستا ..اما اینجور بارش آوردم 

نه والا من ندیدم. اولین باره از شما می‌شنوم. برای من این حرف همونقدر عجیب بود که مثلا میگفتی نمیزارم ...

خب طرز فکرا به نظرم باهم متفاوته. ..اما واقعا اینستا محیط جالبی نداره مطمئنم 

دلم میسوزه براش. 🤣🤣بعضی وقتا کلی التماس می‌کنه بزار نصب کنم بااینکه آدم مظلوم یا ساده یی نیستا .. ...

میتونی نصب کنی اما از همون اول تو اکسپلور چیزای خوبی رو سرچ کن که همیشه اکسپلورش طبق سلیقه ات باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

[QUOTE=389916403]خب طرز فکرا به نظرم باهم متفاوته. ..اما واقعا اینستا محیط جالبی نداره مطمئنم [/QUOTE

چرا اتفاقا هر موضوعی که بخوای و بزنی علاقه مند یا سرچ کنی همونارو میاره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب طرز فکرا به نظرم باهم متفاوته. ..اما واقعا اینستا محیط جالبی نداره مطمئنم

اینستا خیلی خوبه واقعا عالیه. شاید چون استفاده نمی‌کنید همچین نظری دارید. اینستا مثل یوتیوب یه دانشگاهه از نظر من. چون از تجربیات همه میشه استفاده کرد. واقعا من به شخصه تو خیلی از مسائل داخل اینستا رشد داشتم.

اکانت ابنستای من واسه ۲۰۱۴ ست.تو این ۱۱ سال استفاده م ازش همیشه مفید بوده.همه خریدام چه واسه خودم چه بچه هام از پیج های اینستائه.کلی پیج با محتوای مفید دنبال کردم.اخبارو ازونجا دنبال میکنم.حتا یه بلاگرو دنبال نکردم.استفاده از فضای مجازی بسته به خود آدمه.میشه هم فقط پیجهای سطح پایین با محتوای زرد یا ...دنبال کرد

[QUOTE=389916403]خب طرز فکرا به نظرم باهم متفاوته. ..اما واقعا اینستا محیط جالبی نداره مطمئنم [/QUOT ...

خب می‌دونم ازسرکنجکاوی سرچ بدم داره. مثلاً کلیپ های رقص ،سرچ های لختی پختی وغیره  اینارو مخمه