2777
2789

من امسال قراره کنکور بدم کسی از فامیل نمیدونه

خب دانشجوی آزمایشگاهم امسال نزدیک ثبت نام وقتی دیدم رتبه ام خوبه اونوقت انصراف قراره بدم.

حقیقتا خیلی به پزشکی دندان علاقه دارم، روز و شب فکر و ذهنم شده که پزشکی دندان بخونم.

چن روز قبل یکی از دخترای فامیل بهم می گفت که آزمایشگاه بهتر از پزشکیه. می گفت ما توفامیل یه دختر داریم پزشک عمومی هس وضعش خوب نیس. 

منم یکم دلسرد شدم. فک می کنم بخاطر پولش میگه که این بهتر از اونه.

هر چند معلومه جایگاه اجتماعی پزشک عمومی از آزمایشگاه بیشتره و فرصت پیشرفتش بیشتره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بخون. کاری نداشته باش ب حرف بقیه.طرز حرف زدنت شبیه پزشکی هاست

😐😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

علوم آزمایشگاهی هم دختر خواهر شوهرم پسر خواهر شوهرم و همسرش هستن خیلی ناراضین 

حقوق خیلی کم کار زیاد 

پزشک عمومی درسته قبول شدنش سخته درسا سخته خیلی دیر به درآمد می‌رسی ولی باید صبور باشی و پرتلاش و حتما تخصص بگیری 

البته که من پزشکای عمومی تو شیراز دیدم که زدن تو کار زیبایی و تو دو سه سال میلیاردر شدن 

تغییر نده دیگه همین خوبه

من راضی نیستم

همه دوستام پزشکی دندون قبول شدن

تو جامعه هر جا میرم نگاه بالا به پایین دارن بهم

تازه به پزشکی دندون هم خیلی علاقه دارم آرزوی بچگیمه 

به آزمایشگاه علاقه ندارم

نمیتونی دکترای رشته ات رو بگیری؟

آخه علاقه ندارم که ادامه بدم

تا دکترا بخونم هر چی باشه آزمایشگاه هس دیگ

بقیه دوستام پزشکی و دندون میخونن حس می کنم تنهام