2777
2789

من قبلا دوست جنس مخالف‌داشتم فقط دوست بودیم و چت میکردیم واقعا هیچی بینمون نبوده و نه‌اون‌حسی به من‌داشت‌نه من حسی به اون

نامزد که کردم نامزدم ازم پرسید گروه مختلط و دوست جنس مخالف اینا داری من گفتم آره و اون گروه مختلط گروه ۱۵ نفره بود همه همدیگه رو میشناختیم و پسراش همه از من کوچیکتر بودن و من صحبت خاصی نداشتم باهاشون بیشتر با دخترا چت میکردم بهم گفت لفت بده بلاکشون کن با دوستت هم صحبت نکن اینکارو کردم که‌مبادا خیانت محسوب شه با هیچ پسری در ارتباط نیستم جز نامزدم

اما دیشب‌فهمیدم‌خودش گروه مختلط فوتبالی داره و همه‌ اونجا میدونن که چندسالشه چیکاره س و اینا و با دخترا هم‌اونجا چت میکنه:((

گفتم اینکارت اشتباهه اگه من اینکارو بکنم تو دهنمو‌سرویس میکنی میگه کار خوبی میکنم نمیخوام مخشونو بزنم که ولی تو حق نداری اینکارو کنی:/

اگه بودن تو گروه مختلط و جواب ریپلای جنس مخالف دادن و  این کارا بده اگه خیانته چرا پس خودش اینکارو‌میکنه چرا فقط‌برا من‌بده من نمیگم میخوام با‌پسرا حرف بزنم میگم چرا خودش با دخترا چت کنه ولی برا من‌ممنوع باشه جواب جنس‌مخالف دادن خیلی بد بینم کرد دیشب منو نسبت به خودش خیلی دلمو شکوند 

چون مردسالاره،چون جنس خودشو خوب میشناسه چون کثافته

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مردسالاره،چون جنس خودشو خوب میشناسه چون کثافته

واقعا چیکار کنم آخه اون الان بدتر منو مقصر میدونه میگه به همخ چیز گیر میدم به اینم‌گسر دادم الکی که دعوا کنیم میگه حق‌با اونه من‌اشتباه میکنم:(

پسرا زیر 30 سال که باشن هنوز کله شون بوی قورمه سبزی میده و توان نگهداری رابطه و زندگی رو ندارن به نظرم

اگر فقط دوست خالیه بی خیالی رد کن 

و اگر واقعا نامزده (نامزد رسمی) هنوز برای ازدواجتون زوده

مثلا شوهرم کلی خانومای همکارشو فالو داره بعد خوشش نمیاد من پسرا و مردای فامیل رو فالو کنم 

منم نمیکنم با خودم میگم گور بابای مردای فامیل 

من که بلاگر نیستم لایک برام اهمیت داشته باشه شوهرم برام مهمه نه اونا

پس این قضیه اذیتم نمیکنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خب اگه بده این‌چیزا بزا شوهرتم باید بد باشه آخه اینکار

اوایل اذیت میشدم و به نظرم قلدری و زورگویی بود

بعدش وقتی به لطف همسرم مردهارو بیشتر شناختم و اینکه چه موجودات عجیب غریب و غیر قابل کنترلی هستن بهش حق دادم

سالها بعد متوجه منظورم میشی وقتی ازدواج کردی و مردهارو بیشتر شناختی

وطن ای مادر غمدیده ام.......