2777
2789

ممکنه دلیلش کنترل باشه. اینکه زن نفهمه، مهریه اجرا نذاره. شوهر من در حین انتقال اموالش مهربون بود و هدیه می خرید. شاید می خواست وقتی ابلاغیه برام اومد نهایت شوک به من وارد شه و خیلی غافلگیر بشم. نمی دونم. توی سایت drhast می تونی از روانشناسها و روانپزشکها بپرسی. اونها بهتر تحلیل می کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه دلیلش کنترل باشه. اینکه زن نفهمه، مهریه اجرا نذاره. شوهر من در حین انتقال اموالش مهربون بود و ...

از تراپیستم پرسیدم ولی اون خیلی مثبت و منطقی نگاه میکنه 

اما من ترس افتاده به جونم همش میگم چی تو مغزش میگذره

از تراپیستم پرسیدم ولی اون خیلی مثبت و منطقی نگاه میکنه اما من ترس افتاده به جونم همش میگم چی تو مغز ...

حق داری

به نظرم مردی که خیانت می کنه منافق و دورو هست. طبیعیه که برای فریب دادن ظاهر موجهی داشته باشند

البته شاید بعضی هاش مهربونی نیست ما توقع داریم بد رفتار کنند و رفتارهاشون رو مهربونی می بینیم

توی drhast حتما جوابهای بهتری می گیری.