2777
2789

ممکنه دلیلش کنترل باشه. اینکه زن نفهمه، مهریه اجرا نذاره. شوهر من در حین انتقال اموالش مهربون بود و هدیه می خرید. شاید می خواست وقتی ابلاغیه برام اومد نهایت شوک به من وارد شه و خیلی غافلگیر بشم. نمی دونم. توی سایت drhast می تونی از روانشناسها و روانپزشکها بپرسی. اونها بهتر تحلیل می کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه دلیلش کنترل باشه. اینکه زن نفهمه، مهریه اجرا نذاره. شوهر من در حین انتقال اموالش مهربون بود و ...

از تراپیستم پرسیدم ولی اون خیلی مثبت و منطقی نگاه میکنه 

اما من ترس افتاده به جونم همش میگم چی تو مغزش میگذره

از تراپیستم پرسیدم ولی اون خیلی مثبت و منطقی نگاه میکنه اما من ترس افتاده به جونم همش میگم چی تو مغز ...

حق داری

به نظرم مردی که خیانت می کنه منافق و دورو هست. طبیعیه که برای فریب دادن ظاهر موجهی داشته باشند

البته شاید بعضی هاش مهربونی نیست ما توقع داریم بد رفتار کنند و رفتارهاشون رو مهربونی می بینیم

توی drhast حتما جوابهای بهتری می گیری.