2777
2789

از خانواده بابام خوشش نمیاد 

منم هم قیافه هم هیکل هم شخصیتم شده کپی اونا 

همیشه بهم میگه نسلت منقرض بشه چرا شبیه اونا شدی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

🤣🤣🤣🤣🤣✌✌✌✌

بگو خودت ژن برتری؟  چه برتری نسبت بهشون داری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

🤣🤣🤣🤣🤣✌✌✌✌بگو خودت ژن برتری؟ چه برتری نسبت بهشون داری؟

اتفاقا ژن اونا برتره پیری دیر رس 

هیکل های خوب اخلاق رسمی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادر سمی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مادر منم بهم میگفت...

الان منم از دست دخترم خیلی حرص بخورم بهش میگم  

قراره شبیه کی باشی؟ اقدس خانم ، همسایه بغلی؟!!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

۳۵ ساله مامان من همینو میگه 

متاسفانه خواهرمم همین شده 

میدونی برمیگرده به دوران بارداری مادر چقد فکرش درگیر فامیل شوهر بوده 

من توی دوران بارداریم به مامانم فکر میکردم بچه هام شکل مامانم شدن اصلا به باباشون نکشیدن 

ولی مامان خودم تو بارداری هاش خیلی درگیر فامیل بابام بود 

ولی من روی خودم خیلی کار کردم از شباهتم کم کنم

مادر منم بهم میگفت...الان منم از دست دخترم خیلی حرص بخورم بهش میگم قراره شبیه کی باشی؟ اقدس خانم ، ...

اصلا درک نمیکنه نمیتونه بپذیره 

۳۵ ساله مامان من همینو میگه متاسفانه خواهرمم همین شده میدونی برمیگرده به دوران بارداری مادر چقد فکرش ...

اتفاقا من خوشحالم تنها کسی که ناراحت هست 

مادرم هست که یه عمر هست نتونسته کنار بیاد 

واقعاً این حرفو زده ؟؟؟ 

بهش بگو پس خدا روشکر به تو نرفتم ...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اصلا درک نمیکنه نمیتونه بپذیره

پذیرفته...حرفهایی که میزنه فقط از روی عصبانیته

اگه خانواده پدریت خوشگل و خوش اندام هستن، مطمئن باش مادرت توی دلش ذوق هم میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
واقعاً این حرفو زده ؟؟؟ بهش بگو پس خدا روشکر به تو نرفتم ...

هر سری منو میبینه میگه 

اتفاقا بهش میگم اونم میخنده 

پذیرفته...حرفهایی که میزنه فقط از روی عصبانیتهاگه خانواده پدریت خوشگل و خوش اندام هستن، مطمئن باش ما ...

خیلی خوشگل و خوش اندام هستن 

باهوش هم هستن 

الان خواهرم کشیده به خانواده مادری 

کمی خنگ هست یعنی زیاد باهوش نیستن 

اتفاقا من خوشحالم تنها کسی که ناراحت هست مادرم هست که یه عمر هست نتونسته کنار بیاد

نه من خانواده مامانمو بیشتر دوست دارم اون طرفی ها رو دوست ندارم اونا هم منو دوست ندارن 

خیلی دوست داشتم مثل اونا باشم نشد که بشه 

حتی فامیلیمم دوست ندارم فامیلی مامانمو بیشتر دوست دارم 

طرفای بابام چاقن مامانم اینا خوش هیکلن 

منم دارم خودمو میکشم که لاغر بشم سایز کم کردم ولی هنور مونده

خیلی خوشگل و خوش اندام هستن باهوش هم هستن الان خواهرم کشیده به خانواده مادری کمی خنگ هست یعنی زیاد ب ...

رها کن این حرفا رو...مهم نیس اصلا

نه من خانواده مامانمو بیشتر دوست دارم اون طرفی ها رو دوست ندارم اونا هم منو دوست ندارن خیلی دوست داش ...

نه خانواده پدری من کلا ژن برتر دارن 

پیر نمیشن عموم ۴۵ سالش هست 

هیچکس باور نمیکنه دوستام با عموم دیده بودن 

میگفتن اون پسر جوون دوست پسرت بود 😂

موهاشون سفید نمیشه 

باهوش هستن 

بلند و خوش اندام هستن