2777
2789

یک ماهه پارتنرم رو با بابام آشنا کردم بابام گفته خب تحقیق میکنم جواب بهشون میگم که بیان خواستگاری یااا نه 

تا الان هیچ تحقیقی نکرده هیچ اقدامی نکرده و این بنی بشر هرسری مبپرسه بابات تحقیق کرد؟؟؟🥲🥲🥲

چیکار کنم شروع کنه تحقیق کردن بهونش هم اینه تاحالا تو این موقعیت قرار نگرفتم چیکار کنم🥲 وا پدر من تو ک میدونی من هر روز باهاش حرف میزنم روزی ده بار هم دارین سلام همو میرسونین همیشه هم میاد اجازمو میگیره ازت بریم بیرون یا تاییدش کن یا برو تحقیق🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بابای به روزی داری باباهای مااجازه نمیده به طرف نگاه کنیم تاباهاش بریم بیرون .قدرشوبدون

ن بابا چه ب روزی دهنم سرویس شد تا گذاشت بریم بیرون حالا نمیدونست کل شهرو باهاش اباد کردممم

فقط میتونم بگم قربونش برمکاش یکی اینجوری هوای منو داشت

نخیر این چ هوا داشتنه این برام تهدید محسوب میشد یعنی یکم پارتنرم باب میلش نباشه میزنتش دیوار🥲