2777
2789

شوهرم ۱۶ میگیره کارگره کنار جاده نایلون و اشغال جم میکنه برای شرکت بازیافت زیر افتاب از ۵ صبح تا ۳ ظهر یک روز در میونم تا ۹ شب نگهش میدارن .

تو زمستونم زیر بارون و تو سرما😔 

جدیدا هم حقوقشون رو دیر به دیر میدن تاامروز ندادن قبلا ۳۰ ام میدادن خیر نبینن الهی

۷ تومن کرایه خونه میدیم از این ماه قبلش ۵ میدادیم

۳ تومن قسط وام برای پول پیش خونمون بود 

یه بچه هم دارم

شرایط کار هم خودم تا حدودی ندارم هم دیسک کمر دارم هم اینجا حقوقش خیلی کمه برای زن تا شب هم باید وایسی نهایت ۵ تومن بدن

نه دکتر میتونیم بریم نه گوشت بخریم نه میوه خوب نه حبوبات تنها چیزی که میخریم گاهی مرغ و سیب زمینی و پیاز خیارگوجه تاید شامپو ریکا رب یعنی میخوام بگم فقط چیزای واجب نه چیزی ک دلمون بخواد واقعا شما بودید چجوری مدیریت میکردید؟ حالا خیلی خلاصش کردم دیگه خودتون تا اخر بفهمید باقیشو

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

اول مدیریتم این بود که دیگه بچه نمی آوردم 

من گاهی قلم می خریدم می جوشانده تو خورشتا جای گوشت میرییختم 

بچم بزرگتر شد میرفتم سر کار 

راستی می تونی آرایشگاه ها هم بند و ابرو یاد بگیری پاره وقت بری بچت بزرگتر شد  سرمایه نمی خواد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مدیریتم این بود که دیگه بچه نمی آوردم من گاهی قلم می خریدم می جوشانده تو خورشتا جای گوشت میرییخت ...

دخترم ۱۳ سالشه اون موقع شرایط اینجوری نبود ارایشگاه هم ک میگی پرسیدم ماهی ۵۰۰ میدن واقعا برای ماهی ۵۰۰ میرفتی؟

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

میرفتم کار میکردم با وجود سختی جسمیش

که کمرت بیشتر اذیت شه بعد هرچی در اوردی خرج بیماریت کنی؟ من دوتا ظرف میشورم میمیرم از درد 

دخترم ۱۳ سالشه اون موقع شرایط اینجوری نبود ارایشگاه هم ک میگی پرسیدم ماهی ۵۰۰ میدن واقعا برای ماهی ۵ ...

خب دخترت که بزرگه 

برو سر کار  خونه ی مردم نمی تونی بری تمیز کنی ؟  درآمدش خوبه   یا  نیروی خدماتی یه شرکتی بشی 

واقعا ۵۰۰ نمی ارزه  اصلا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب دخترت که بزرگه برو سر کار خونه ی مردم نمی تونی بری تمیز کنی ؟ درآمدش خوبه یا نیروی خدماتی یه ...

شوهرم میترسه ازین چیزا که برم خونه کسی انقد که خبرای بد ادم‌ میشنوه 🫤 بعدشم میگم جون ندارم خونه خودم ۵۰ متره جارو میکنم از کمر درد میمیرم 😐 خالم انقد خونه مردم کار کرده الان از پا درد و کمر درد نمیتونه حتی ۵ دقیقه بایسته هرچی در اورده پس انداز کرده خرج عمل پاش کرده 🫤 

که کمرت بیشتر اذیت شه بعد هرچی در اوردی خرج بیماریت کنی؟ من دوتا ظرف میشورم میمیرم از درد

کار مجازی

تو خونه 

نمیدونم واقعا شرایطت سخته ولی ترجبحم این بود به بچم برسم حالا خودم ادبت میشدم حتی دکترم نمی‌رفتم مهم نبود 

اسی مربی مهد تو سنین پایین شو حقوقش بد نیس

اینجا قبلا میخواستم برم میگفتن ۲ تومن بعد تحصیلاتم بالا نیست تا پنجم ابتدایی خوندم🫢