2777
2789
عنوان

همه بهم میگن مثل یه سنگه قلبت

114 بازدید | 15 پست

حتی مامانم بابام،همه فکر میکنن من قلبم از سنگه...از یه جایی به بعد اینجوری شد،دلیلشو میدونم ولی دست خودم نیست نمیتونم احساساتمو بروز بدم همیشه انگار هیچی برام مهم نیست،ینی اینجوریه که اطرافیانم فکر میکنن من حتی اگه نزدیکترینامو از دست بدم خدایی نکرده،برام اصلا مهم نیست و ناراحت نمیشم،این درحالیه که من به شدتتت به شدتت احساساتیم ولی فقط تو قلب خودم،من یه گربه ببینم که حالش بده و کاری از دستم برنیاد تا سه روز حالم بده حداقل...

همه اینا از روزیه که مشاور مدرسه قبلیم بهم یه حرفایی زد،،،اونروز من حالم خیلی بد بود دوستم خودکشی گرده بود و فوت شده بود اونم صمیمی ترین دوستم،دختر بودا اما مامانم اینا ممیزاشتن باهاش دوست باشم و یواشکی باهاش دوست بودم،خودکشی کرد حالم هیلی بد بود،یکی از دوستام رفت به مشاور مدزسه گفت فلانی حالش بده،مشاورم گفت بیارش پیشم،به محض اینکه پامو گذاشتم تو دفترش سرم داد کشید دعوا کرد که تو چرا جلو بقیه میگی‌حالت بده،به بقیه ربطی نداره،بمون تو حال بدت ولی به کسی چیزی نگو اونا گناه نکردن که با تو دوست شدن....برگام ریخته بود راستش...

هیچی نگفتم فقط رفتم از دفترش بیرون،ولی از اون روز به بعد من اینجوری شدم،هیچییی نمیتونم از خودم بروز بدم،نمیدونم برا اونه یا نه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنتش کنه این چ مشاوری بوده چرا درست نگفته😐🫴🏻💔

این مشاور منو به خاک سیاه نشوند این حتی یک هزارم بلاهایی نبود که سرم اورده،زندگیمو به باد داد

این مشاور منو به خاک سیاه نشوند این حتی یک هزارم بلاهایی نبود که سرم اورده،زندگیمو به باد داد

چرا شکایت نکردی ازش 

یا حداقل ب ی جایی گزارش میدادی ک تعلیق بشه

صداشو و ضبط میکردی چوب میکردی تو آستینش روانی مریضو

چرا شکایت نکردی ازش یا حداقل ب ی جایی گزارش میدادی ک تعلیق بشهصداشو و ضبط میکردی چوب میکردی تو آستین ...

من فقط خودمم و خودم هیچکس پشتم نیست...

بعدم دلم نیومد راستش،یه بچه نوزاد داشت نمیخاستم از نون خوردن بیوفته

بگو قلب من سنگ شماها مهربون و خوش قلب محبت کنید منم یاد بگیرم بزار مدتی بهت محبت کنن خوب میشی بگو شم ...

ههییی من حتی نمیتونم این حرفارم بهشون بزنم،،،