2777
2789
عنوان

دیگه فکرم کار نمیکنهههه

164 بازدید | 24 پست

موندم تم اتاق نوزادم رو چی انتخاب کنم

هرچی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم

حیوانات جنگل ؟مثل شیر و زرافه ؟؟؟؟؟؟

روباه و شازده کوچولو؟؟

تماما دایناسوری؟؟

کهکشان  و فضا؟؟؟

ملوانی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینیمال رنگ استخونی چطوره؟میخوای رنگی رنگی باشه حتما؟

ببین رنگ اتاق منظورم نیست

اون شیریه احتمالا

یا شیری سبز پاستیلی

اما مثلا  ست بهداشتی و رو تختی و سبد اسباب بازی و لوستر و صندلی غذا و......... تم رو مشخص میکنه که حیوونی باشه یا چی؟

به نظرم اصلا تم اینجوری نباشه بهتره یه رنگ خاص انتخاب کن

ببین رنگ اتاق شیریه احتمالا

یا شیری سبز پاستیلی

اما مثلا  ست بهداشتی و رو تختی و سبد اسباب بازی و لوستر و صندلی غذا و......... تم رو مشخص میکنه که حیوونی باشه یا چی؟

منظورم اینه که اونا رو هم ساده و مینیمال بگیر

اخه الان ترنده که همه چی رو نود و خنثی میگیرن اما بچه گناه داره

یکم دنیاش رنگی تر باشه بهتره بنظرم

همین بلاگرا که نود رو مد کردن 2 روز دیگه اتاق بچه هاشونو میکنن رنگین کمون و بعد میگن الان این ترنده !

مبارکتون باشه و به شادی باشبد . برای منم این لحظه رو آرزو کنید .خیلی زیاد حسرتش رو دارم 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

جنگل

منم با حیوانات جنگل موافق ترم

چون مثلا تم دایناسور دیگه 0 تا 100 وسایل و اکسسوری ها و اینا عین هم و یه دست میشه و خسته کننده هست گمونم نه؟

اما مثلا تو تم جنگلی، فرشینه روباه و روتختی شیر و زرافه و ست بهداشتی شیر و........بهتر نیست؟