2777
2789

من چند ماهه عقدم همسرم همه چیش خوبه ولی بعضی وقتا ی اخلاق خاصی داره ک خیلی بهم بر میخوره نمیتونم تحمل کنم ناراحت میشم 

مثلا دیشب ما باغ بودیم با خانوادش همسرم کارش طول کشید دیرتر اومد. یهو وارد باغ ک شد ی سلام کلی به همه کرد و نشت اونور پیش پدر زن داداشش

من توقع داشتم بیاد به من دست بده قشنگ سلام کنه و تو جمع بشینه کنار من

چند باری هم تکه انداختم و گفتم بهش ولی باز یادش میره

تو جمع خانواده خودش هم بدتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خجالت میکشه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

دقیقا دیدم از اینجور مردا.شوهره خاهرشوهرم بدبختو به هیچ جاش نمیگیره.مثلد تو جمع فقط خاهرشوهرمه که میره پیشش و خودشو میچسبونه بهش عملا سوهرش مثل چوبه.بعد جایی مثلاصداش هم بکنه شوهره خودشو میزنه به نشنیدن و مثل گاو از کنارش رد میشه.

یه جورایی دلم خنک میشه چون خاهرشوهرم خیلی عفریتس

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

هرکسی عیبی داره قرار نیست برای همچین مسئله کوچیکی خودتو ازار بدی و فکرتو درگیر کنی قطعا خود شماهم ممکنه دارای رفتارای مشکل دار باشی ک باب میل همسرت نباشه 

همین ک تنها مشکلتون این برخورد هست برید خداروشکر کنید 

یه صلوات میفرستی برام لطفا