2777
2789
عنوان

از دیشب با شوهرم قهرم😭

529 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها لطفا بیایین راهنماییم کنید. 

بخاطر یه چیز الکی ما از دیشب یک کلمه هم باهم حرف نزدیم.

دیشب داداشم پیشمون بود سر یه حرفی با شوهرم مخالفت کردم و بهش گفتم نه.بهتره همچین کاری نکنیم. اخلاقش عوض شد.

دیگه یه کلمه هم باهام حرف نزد. بعدش ک داداشم رفت بهم پیام داده(یبار دیگه از این غلطا کنی توجمع من چیزی بگم هی حرف ن بزنی یطوری ضایعت میکنم که ازخجالت اب شی،اون دفعه هم گفتمت، فهمیدی ؟ یانشونت بدم که بفهمی.) اصن شوکه شدم از پیامش. آخه من چیزی نگفتم فقط گفتم نه فلان کار رو نکنیم بهتره. آقا بهش برخورده...

الان چطور رابطه خودمو شوهرمو خوب کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  شما سعی کن جلوی بقیه مخصوصا خونوادت با شوهرت مخالفت نکن حتی اگه مخالفی جوری دیگه مطرح کن .منم یباراینکارو کردم دقیقا باوهمین برخود مواجه شدم ازون به بعد دیگه جلوی هیچکس با شوهرم مخالفت نکردم .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

منممممم پریشب قهر بودیم دیشب اشتی کردممم. فقط حرف زدم و قانعش کردم 

ولی اگ شوهوت پیام داده توهم پیام بدع و توجیهش کن خودتم لوس کن هخخ من همیشه مظلووم نماییی میکنمممم 

*قفس یعنی دهان من وقتی روی اسم تو قفل میشود!

منم خیلی حساسم رو نه نشنیدن و دوس دارم همیشه تایید بشم و اگر هم کسی مخالفه تو خلوت بهم بگه .نه تو جمع .‌ببین شوعرت رو دیگه باید بشناسی اگه اینجوریه با همه اینجوریه و ناراحت نشو از برخوردش 

ما هم از صبح قهریم

الکی الکی فقط به من میپرید، هرچی من به روم نمی آوردم و خوش رویی میکردم، فایده نداشت، دیگه طاقتم تموم شد و من بش چیز گفتم و بعدم قهر

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.