2777
2789
عنوان

واقعا دیگه حس بی عرضگی میکنم

208 بازدید | 15 پست

۲۱ سالمه دانشجو نیستم 

رفتم کراتین یاد گرفتم بدرد نخورد مخصوصا تو شهر ما که کوچیکه، یه مدتم فروشنده بودم 

اما وضع حقوق برای فروشندگی اینجا افتضاحه دو شیفت ۵ میدن یه شیفت ۲ نیم تا ۳

یه ساله بیکاررره بیکارم هیچ راهی برام باز نمیشه هیچ پشتوانه ای ندارم ، بینهاااااایت به درآمد نیاز دارم 

رفتم دنبال وام اشتغال از کمیته با اینکه عضوشم هستم اما امتیاز رو تو سایت کم دادن و بهم تعلق نمیگیره میخواستم مغازه اجاره کنم😔

ناامید ترین حالت ممکنم هیچ امیدی دیگه به استقلال خودم ندارم ، از یه طرفم دو هزار تومن پولم ته کارتم نیس در این حد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم با یه ۵۰۰ هزار تومن میتونی شروع کنی الان فصل لوبیا سبز و سبزی خورشتی ایناس از همین الان بخر خورد کن یکم بپزش بسته بندی کن بده سوپر محل برات بفروشه یا به فامیلات بفروش خیلی درامد داره

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من جات باشم با یه ۵۰۰ هزار تومن میتونی شروع کنی الان فصل لوبیا سبز و سبزی خورشتی ایناس از همین الان ...

دنبال یه کار آینده دار و با وجهه اجتماعی خوب هستم من اصلا این کارای خونگی و پخت پز بلد نیستم گند میزنم

بجای این همه پیچ خم یاد گرفتن مغازه زدن ضرر زیان برو ی شرکت جایی کار کن حقوق بگیر

عزیزم باشه چرا که نه اما من یه ساله تمام دیوار تمام شهر تمام پیج های شهر رو زیرو رو کردم 

شهرما کوچیکه نیست همچین مشاغلی برای خانم ها