2777
2789
عنوان

من لباس و کیف دادم به کارگری که خونمون بود کلی مانتو نو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 25 پست

این چرت و پرتا رو نخون لباسی که نوعه و اندازه نیست رو میخواستی چیکار کنی تازه اصراف نکردی هیچ  ثواب هم کردی  پس انرژیش مثبته نگران نباش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این چرندیات توجه نکن 

تو این قرن و اینهمه پیشرفت علم اینا خرافاتی بیش نیستن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نگران نباش عزیزم منم مثل شما فکر می کردم زنگ زدم از حرم رضوی قسمت اعتقاداتش سوال کردم گفتن این چیزا شایعه اس ضمن اینکه من از چن جای دیگه ام سوال کردم موردی نداره ببخش آدم باید بخشنده باشه اون لباسا رو بریزی توی سطل زباله بهتره یا ببخشی ب کسی که می دونی چقدر نیاز داره؟ بعضی چیزا فقط نیاز داره بهش فکر کنی حتی نیاز نیست بری بپرسی و بررسی کنی...بخشیدن یکی از مهمترین رکن های انسانیته

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

من که الگوی زندگی ام حضرت زهراست که حتی شب عروسی شون لباس عروس شون رو بخشیدند به نیازمند.

چقددددددددددددددددددددر زیبا گفتی.

نگاه حضرت زهرا به تمام لحظات زندگیت عزیزم.

ازت آموختم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...