2777
2789

حالا میخونم که میگن نباید لباستو بدی کسی بپوشه

خیلی خیلی حس بدی میگیرم 

چکار کنم 

ودقیقا بعد دادن لباسام همش گریه میکردم چون ان تی جنسیت بچمو یه چیز گفت و انومالی یه چیز دیگه و من دلبسته بودم 

حالا همش میگم نکنه لباس دادم به کسی انرژی منفی کسی اومده تو زندگی من

اگه انرژیی هم قراره جذب بشه گیرنده جذبش میکنه

توجه نکن به این حرفا

هیچ سندیتی ندارن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده قرار نیست دوباره اونا رو بگیری که

منم لباسایی که دیگه نمیپوشم رو میبخشم

هرچی به این چیزا فکر کنی بدتره

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

هورمونات بهم ریخته .چیزی ک بخشیدی دیگه بهش فکر نکن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ول اونا کن 

لابد میخوان با خودشون ببرن اون دنیا 

خب ی نیازمند لباس بهش برسه اونقد شاد میشه ‌انرژیش درجا شاید برنگرده ب زندگیت 

ولی خدا جواب این خوبیتو میده 

چرا انگار بعضیا دارن در راستای اینکه هیچکس دست کسیو نگیره تلاش میکنن

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

چرا ندی؟

منم همیشه میدم فک نکنم ربطی داشته باشه

شایدم همه بدبختی هام ب خاطر اینه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

لباس بی زبون کی اینقدر انرژی دار شد که تغییر جنسیت جنین هم جز اپشن هاش شد 

خدایا من میام تو این سایت چیکار این موقع شب 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»